Konu dışı bir soru sorarak önerinizi alabilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an evde iki bilgisayar var. GS43VR laptop, kendimiz aldık. Bir de 5960X render bilgisayarını getirdim, eski. İşlemcisini kendimiz almıştık zamanında...

Gönüllük ile bu kadar yoğun iş olmaz.

Ofiste çalışan sayısı biz dahil 7. Dışarıdan çalışan sayısı ise 10'u geçiyor.

Hayır.
Sayısını arttırın siz de. Gönüllü olarak düzgün yapacak çıkar illa ki. Milyona ulaşmanız zor. Yurt dışı gibi teknoloji kanalları ilgi görmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden normal Moderatör sadece Apple, Mac bölümüne bakıyor farkı o idi diye hatırlıyorum.
Öyle olduğu gibi, yoğunluk durumlarında da yardımcı oluyorlar.

Mesela ek moderatör alımı yapıldı, fark etmişsinizdir.

Çünkü denetimde gelen konu sayısı çok fazla arttı. Ciddi anlamda bir yük var.

Süper Moderatörler tüm konulara bakıyor. Moderatörler, belli alanların moderatörü. Kemal Alkın mesela.
Forumda moderatör olan ve ofiste çalışan kaç kişi var? Normal moderatörler ile süper moderatörlerin farkı nedir?
Eskiden normal Moderatör sadece Apple, Mac bölümüne bakıyor farkı o idi diye hatırlıyorum.
Moderatörlerin bazıları kategorilerden sorumlu iken bazıları yine süper moderatörler gibi her sorumlu olabiliyor.

Genelde belirli bir denetim saati olmayan kimseler moderatör, denetim saati olanlar ise süper moderatör yetkisine sahip.

Yani bizler de tüm foruma bakıyoruz.

Sayısını arttırın siz de. Gönüllü olarak düzgün yapacak çıkar illa ki. Milyona ulaşmanız zor. Yurt dışı gibi teknoloji kanalları ilgi görmüyor. Sadece dandik Gamepower gibi kanalları översen başka tabi.
Dandik yerine F/P tanırsalar daha iyi olur diye düşünüyorum. Bir markayı "dandik" diye tüm ürünlerini hedef almak çok yanlış diye düşünüyorum.

Sayısını arttırın siz de. Gönüllü olarak düzgün yapacak çıkar illa ki. Milyona ulaşmanız zor. Yurt dışı gibi teknoloji kanalları ilgi görmüyor.

Sayı zaten artıyor. Belki bazı eski arkadaşlara yetki verebiliriz. Bilemiyorum.

Berker Hocamız neden buralarda takılmıyor? Videolarda arada falan çıksa hani...

İletirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı