Konu dışı bir soru sorarak önerinizi alabilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Moderatör maaşı yerine gönüllü olsa büyüdüğünüz zaman devam ETS'e.

Sayısını arttırın siz de. Gönüllü olarak düzgün yapacak çıkar illa ki.

Moderatörlerin maaş aldığını hiç düşünmemiştim, açıkçası bayağı şaşırdım.

Modlar avans istemeye gelmiş falan.

Telif ücreti olsa ne fark eder, olmasa ne fark eder ki? Niye bu kadar taktınız anlayamadım.

Biz bu işi para için yapmıyoruz. Sevdiğimiz için, Sosyal'e katkıda bulunmak için, Sosyal'i daha iyi bir yere dönüştürmek için, düzeni sağlamak için yapıyoruz.

Sosyal'de düzen var mı? Bana göre var. Bu düzeni sağlayanlar kimler? Tüm yetkililer. Bu yetkililerin süper moderatör, moderatör bunların emeği yok mu? Var.

Telif ücreti olsa ne fark eder, olmasa ne fark eder ki? Niye bu kadar taktınız anlayamadım.

Biz bu işi para için yapmıyoruz. Sevdiğimiz için, Sosyal'e katkıda bulunmak için, Sosyal'i daha iyi bir yere dönüştürmek için, düzeni sağlamak için yapıyoruz.

Sosyal'de düzen var mı? Bana göre var. Bu düzeni sağlayanlar kimler? Tüm yetkililer. Bu yetkililerin süper moderatör, moderatör bunların emeği yok mu? Var.
İroni yapıyorum dostum. Tüm yetkililer, ne alıyorsa kat kat fazlasını hak ediyor. Ama sonuçta hepiniz emeğiniz karşısında çok hak edilen bir miktar alamıyor bundan başta Recep Baltaş gibi isimler yer alıyor. Çünkü teknoloji kanalları ilgi görmüyor. Fazla olursa daha fazla ilgilenim olur ve onlar gönüllü yapsın diye söyledim.

İroni yapıyorum dostum. Tüm yetkililer, ne alıyorsa kat kat fazlasını hak ediyor. Ama sonuçta hepiniz emeğiniz karşısında çok hak edilen bir miktar alamıyor bundan başta Recep Baltaş gibi isimler yer alıyor. Çünkü teknoloji kanalları ilgi görmüyor. Fazla olursa daha fazla ilgilenim olur ve onlar gönüllü yapsın diye söyledim.
Kanal ilgi görecekse kafa ayarı ile görecek.

@Recep Baltaş Gözlemlediğim kadarıyla sistemlerin montaj işlemlerini genellikle siz gerçekleştiriyorsunuz, Ali Bey yoğun olduğu için mi yardımcı olamıyor? Ya da kendisi montaj kısmında yeterli tecrübeye sahip değil mi? Yakın zaman içerisinde Ali Beyin şahsi sistemini de siz toplamıştınız. Hatta SSD tozunu bile siz temizlemiştiniz. Eline bir bez verip neden sildirmediniz? :)

Ali de montaj konusunda benim kadar tecrübeli. Biraz zevk meselesi ve iş bölümü diyebiliriz.

@Recep Baltaş

- Evinizde kullandığın TV'nin marka ve modeli nedir?
- Marka fanboyluğunuz var mı? Yani hangi markayı kendinize uygun görüyorsun?(Teknoloji falan fark etmez)
- Yakın zamanda evlenmeyi düşünüyor musun veya kız arkadaşın var mı? :)
  • Evde MediaMarkt Beylikdüzü mağazasından zamanında 1400 TL verip satın aldığım 1080p Philips bir TV var. Ali, Ambilight aydınlatmalı Philips OLED TV'yi inceleyene kadar Samsung alma taraftarı idim ama yeni bir TV alırsam yine Philips Ambilight TV alabilirim.
  • Çok eleştirilse de geleneksel petrole dayalı otomobil sektörüne çomak soktuğu için Tesla'yı seviyorum. Bir de Mercedes'in bazı tasarımlarını.
  • Şu anda bir kız arkadaşım yok, bir süre önce ayrıldık.
Sanırım burada @Recep Baltaş'a sor etkinliği var :) ben de sorayım belki yanıtlanır; overclock söylenildiği kadar ekran kartı ömrünü kısaltıyor mu ve MSI'ın programı ile yapmak kartı bozabilir mi?

Neyi, ne seviye, ne kadar voltaj ile overclock ettiğine bağlı açıkçası. Bilinçsiz bir şekilde OC yapıp bellek frekansına yüklenirsen kısa sürede ekran kartınız bozman muhtemel. Kartın kalitesi de burada rol oynuyor. Tecrüben yoksa NVIDIA OC Scanner özelliğini deneyebilirsin.

Olmazsa olmaz soruyu sorayım, Gamepower PSU'lara güvenilir mi? Güvenilmezse neden?
@Hyakutake_GC Önceki mesajınız gibi bu da silinecek herhalde. Ayda yılda bir eğleniyoruz zaten.

Ben güvenmiyorum. Niyazi Bey'in elindeki test cihazı arızalanmış. Yoksa test edecektik. Hatta randevu alıp gittik ama vihazın bozuk olduğu çıktı ortaya...

Ben de şunu sormak istiyorum hocam:
Bilgisayar dünyasına nasıl ve/veya ne zaman atıldınız?(Bu da kritik sorulardan sanırım:D)

1996'da İstanbul'a geldik Rize'nin bir köyünden. Annem, köyde beni dışarı salmazdı. İstanbulda'da evde kalmam için eve bir bilgisayar aldı. O bilgisayarın başına bir oturdum, hala aynı koltuktayım 😜

@Recep Baltaş
Yenilikçi bir teknoloji platformu olarak, neden hala YouTube kanalında 8K video yayınlamıyorsunuz? :)

8K için henüz erken. 4K kadar hızlı yayılmadı. Onun yerine 4K 60 FPS yapıyoruz arada. Bir de HDR olabilir...

720p YouTube'dan iksire kaktıra izleyebiliyorken canım Udemy'den Flutter kursunu izleyemiyorum. @Recep Baltaş hocam yazılım ile ilgileniyor musun? HTML, veya Javascript? Bir de bu kadar teknik bilgiyi nerede çalışarak öğrendin? Bilgi ve İşlem Daire Başkanlığı veya mahalle bilgisayarcısında çalışarak mı öğrendin?

Yazılım öğrenmek istyorum ama bu hep bir istek olarak kalacak gibi.

Bilgiyi merak ederek öğrendim ve şükür ki halen daha merakım ölmedi. Çok dergi okudum, çok.

Üniversitede okuduğunuz bölümü merak ediyorum.

Almanca Öğretmenliği.

Hocam Technopat'ın gelir kaynağı nedir? Diğer moderatörler maaş alıyor mu?

Site + YouTube diyeyim. Ücretsiz çalışma prensibimize aykırı.

@Recep Baltaş

Ofisinize ziyarete gelebilir miyiz? Veya adresi yayımladınız mı?

Şu anda hayır :(

@Recep Baltaş

Hayatınızda hiç korsan kullandınız mı? Şu an kullandığınız bir korsan yazılım var mı? :)

Kullandım. Şu anda sadece WinRAR deneme sürümünü uzatıyorum :) Bir lisans lazım olursa zaten firmaya söylüyoruz, geliyor. Hatta artık söylemeden geliyor :)

Abi sen hiç yaşlanmıyor musun? 10 yıldır aynısın.

Yaşlanıyorum fakat genç gözükmeme sebep olan hiperprolaktinemi hastalığı geçirdim.

Ali de montaj konusunda benim kadar tecrübeli. Biraz zevk meselesi ve iş bölümü diyebiliriz.

• Evde MediaMarkt Beylikdüzü mağazasından zamanında 1400 TL verip satın aldığım 1080p Philips bir TV var. Ali, Ambilight aydınlatmalı Philips OLED TV'yi inceleyene kadar Samsung alma taraftarı idim ama yeni bir TV alırsam yine Philips Ambilight TV alabilirim.
  • Çok eleştirilse de geleneksel petrole dayalı otomobil sektörüne çomak soktuğu için Tesla'yı seviyorum. Bir de Mercedes'in bazı tasarımlarını.
  • Şu anda bir kız arkadaşım yok, bir süre önce ayrıldık.

Neyi, ne seviye, ne kadar voltaj ile overclock ettiğine bağlı açıkçası. Bilinçsiz bir şekilde OC yapıp bellek frekansına yüklenirsen kısa sürede ekran kartınız bozman muhtemel. Kartın kalitesi de burada rol oynuyor. Tecrüben yoksa NVIDIA OC Scanner özelliğini deneyebilirsin.

Ben güvenmiyorum. Niyazi Bey'in elindeki test cihazı arızalanmış. Yoksa test edecektik. Hatta randevu alıp gittik ama vihazın bozuk olduğu çıktı ortaya...

1996'da İstanbul'a geldik Rize'nin bir köyünden. Annem, köyde beni dışarı salmazdı. İstanbulda'da evde kalmam için eve bir bilgisayar aldı. O bilgisayarın başına bir oturdum, hala aynı koltuktayım 😜

8K için henüz erken. 4K kadar hızlı yayılmadı. Onun yerine 4K 60 FPS yapıyoruz arada. Bir de HDR olabilir...

Yazılım öğrenmek istyorum ama bu hep bir istek olarak kalacak gibi.

Bilgiyi merak ederek öğrendim ve şükür ki halen daha merakım ölmedi. Çok dergi okudum, çok.

Almanca Öğretmenliği.

Site + YouTube diyeyim. Ücretsiz çalışma prensibimize aykırı.

Şu anda hayır :(

Kullandım. Şu anda sadece WinRAR deneme sürümünü uzatıyorum :) Bir lisans lazım olursa zaten firmaya söylüyoruz, geliyor. Hatta artık söylemeden geliyor :)

Yaşlanıyorum fakat genç gözükmeme sebep olan hiperprolaktinemi hastalığı geçirdim.
Ofiste vakit geçirmek için oyun oynuyor musunuz? Veya Ali Güngör gel de bir farm çalayım Recep. Falan dediği oluyor mu? Genel de ne dönüyor meraklandım. 😃

Ofiste vakit geçirmek için oyun oynuyor musunuz? Veya Ali Güngör gel de bir farm çalayım Recep. Falan dediği oluyor mu? Genelde ne dönüyor meraklandım. 😃
Bugüne kadar sadece bir defa Diablo 3 oynadık Çağan, Emin ve Ben. Onun dışında oyun oynamıyoruz. Türk Kahvesi içiyoruz :)

Genelde ürün inceleme, montaj, komiklik, şakalar...

Bugüne kadar sadece bir defa Diablo 3 oynadık Çağan, Emin ve Ben. Onun dışında oyun oynamıyoruz. Türk Kahvesi içiyoruz :)

Genelde ürün inceleme, montaj, komiklik, şakalar...
Technopat öneri sistemleri gelecek mi? Hayaliniz var mı bileşenler ile ilgili? Mesela ekran kartı üretmek. O kadar uçuk olmasa da Kasa üretmek mesela.

@Recep Baltaş Şu anda takip ettiğiniz bir yayın var mı?
Ben şahsen şu virüse kadar sıkı bir Bilim Teknik, CHIP ve HBT okuruydum.
Şu anda CHIP ve HBT'yi almaya çıkamıyorum bile. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı