Konu Dışı ziyaretçilere kapatılabilir mi?

Ancak stalkın engellenmesinin başka yolu yok.

O halde stalk edilecek türden özel bilgilerinizi bu tarz yerlerde paylaşmayın. Geçmişte yaşadığınız zorlukları duydum ve biliyorum. Sizin için gerçekten zor bir durum olsa gerek fakat bu dediğiniz burası için çok absürt bir şey. Öyle yapılırsa dediğim gibi "İçeriği indirmek için üye ol!" tarzı yerlerden bir fark kalmaz. Umarım siz de anlarsınız durumu.
 
Hocam, bunun mantıklı bir öneri olduğunu düşünmüyorum. Bazen kendi telefonum şarjda iken başka telefonlardan burayı okuduğum oluyor. Niye boşuna risk alayım, boş yere giriş yapmakla uğraşayım?

Eğer konularınızda bir sıkıntı varsa açmadan önce tekrar gözden geçirmeniz sizin yararınıza olacaktır. İstisna bir durumsa bilemiyorum.
 
Konuyu amacından saptırmak istemem, aklıma gelmişken bana kalırsa Sosyal için kefaletli üyelik sistemi olmalı. Femtopat kullanıcısının 10, Kilopat kullanıcısının 100 farklı kullanıcıyı davet edebilmesi gibi vs.
 
Üye olanların IP bilgileri vs. hep biliniyor.

Ayrıca ilk üyelikleri ise ve gerçek bir mail ile girerse sistem nasıl fark edebilir ki? Çok çok gerçek bilgiler ile üye olurlar ve yine seni stalklarlar. Zor bir şey değil bu. Sana en iyi tavsiyem özel durumlarını bir daha herkese açık yerde söylememen. İyi akşamlar dilerim :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı