Merhaba, aklıma bir soru takıldı. Konu dışında bulunan bir konuya yazdığımız zaman mesaj sayımıza ekleniyor mu? Yıllar önce bulunduğum bir forumda eklenmiyor diye hatırlıyordum, bu da yararlı konulara ne kadar yazmış olduğumuzu gösteriyordu. Burada durum nasıl?
Evet olabiliyor ama teknoloji ile ilgili olmayan konular oluyor genelde. Forumun ana fikri teknoloji olduğunu düşünürsek eklenmemesi daha güzel olabilir.
Technopat Sosyalde profil sayfasına giremeyen birisi konuyu "Konu Dışı"na açmıştı. Tarayıcı çerezlerini silmesini söyledim ve sorunu düzeldi.(Konu dışı kategorisinde olduğu için "En iyi cevap." alamamıştım ama sorun değil.)
Keşke konuların içeriğinin ayrımı otomatik yapılabilse. Arada yararlılar oluyor ama çoğu eğlence amaçlı veya boş konular. Moderatörlerin onaylaması sırasında bir buton eklense çok iyi olur. Konunun içeriği yararlı bir şeyse o butona tıklar ve mesajlar sayılır.
İtiraf etmek gerekir ki Technopat Sosyal sayesinde Türkçeyi düzgün yazmaya başladım. Çok doğru bir tespit. Bilmediğim bir sürü yazım kuralını burası sayesinde öğrendim.
www.technopat.net
Ben de katılmıyor değilim. Ama gerçekten mesaj kasmak için açılan, aşırı boş konular var.
@Kerem00 "İnternet Erişim" bölümü daha uygundur olurdu bu iş için. Böyle konular olsa bile 1000/1 bile değil çoğu zaman açılan konuları bildiğinizi düşünüyorum.