Konu Dışındaki konular

Her bir moderatörün aktif olduğu saatler var. Bir moderatör kendi saatleri içerisinde gelen tüm raporları çözüme kavuşturmalı ve denetimde biriken tüm konulara gerekeni yapmalı. Arada kaynamaz merak etme.

@Ponçik Talon

Raporu yanıtlarsa size bildirim geliyor, rapora bir işlem uygulamaz ise rapor orada bekliyor. Raporun arada kaynama lüksü yok, rapor ve konu denetim yerleri 2 ayrı yerde.
Onun farkındayız herhalde. Herhangi bir işlem yapmayıp çözüldü olarak da geçilebiliyor. Halbuki ortada herhangi bir çözüm yok. Es geçmek olarak kastettiğim şey bu. Şimdi böyle mi bilmiyorum tabii bu sistem.

Konu Dışı ile alakalı olmayan gerçekten çok konu var.
Konu Dışı bölümüne girdiğimde acaba yanlış mı girdim diye tereddütte kalıyorum.
Tekrardan adres satırına bakarak emin olabiliyorum.
Bu durum bence yazım/imla hatası kadar forum kirliliğidir.
Bir de Konu Dışı bölümünde saçma konuların olmasını isteyen biriyim ama bu defa da ciddi konular yok denecek kadar az, bu da garip bir durum.
Bir başka dikkatimi çeken ise, Konu Dışı bölümünde insanlar tartışmaktan sanki çekiniyor gibi geliyor bana. Sanki bilinmeyen gizemli bir şeylerden çekiniyor gibiler.
Ben daha çok bu ülke insanının tartışmayı bilmediklerinden diye öyle davrandıklarını düşünüyorum.
Ayrıca üyelerde gözlemlediğim kadarıyla moderatörlere karşı genelde garip bir muhalif esintisi görüyorum.
Bilemiyorum, belki de yaşımdan dolayı bunlar bana hep garip geliyor olabilir, ya da yenileri anlayamıyor olabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı