Konu hortlatıcılar

Bana katılıyor musunuz?

• Evet.

Oy: 29 50,9%
  • Hayır.

Oy: 28 49,1%

• Oy verenlerin toplamı
    57
Bence bu hortlatma isi konudan konuya degisiyor.
  • Corsair W000 Alinir mi?
  • 2500 TL Laptop Onerisi
Bu ve benzeri konular hortlatilmamali bence eger cok eski ise (2-3 senelik konu vesaire). Aradaki yil farkindan dolayi cok daha iyi urunler cikmis olacaktir, malum kur farkindan dolayi oneri konulari da ise yaramayacaktir elbette.

✓ Corsair W0000 Deneyimim

Gibi konular daha cok hortlatmaya uygun tip olarak goruyorum, yanlisim varsa duzeltin.
2500 TL laptop önerisini hortlatmak saçmalık evet ama xxx alınır mı, kısmında haksız görüyorum sizi. O ürünle ilgili net bilgiye ulaşamayan birisi kullanıcı deneyimi sormak amacıyla yine yazabilir. Hatta yıllarca kullanmış birine sormak çok daha iyi olur. Veya ürünle ilgili olumsuz deneyimini o konuda tekrar paylaşabilir. Çünkü insanlar araştırırken bazen tek konudan fikir alıp uygulayabiliyor, her yeri araştırmıyor.

Sizi ilgilendirmez. Technopat yönetimi bunu sorun olarak görmüyor, ya çekip gidersiniz ya da ceza işlememiş kişileri eleştirmeyi bırakmanız gerektiğini anlayın.
Böyle bir şey olamaz, bizim sorun olarak görmemiz eleştirmek için yeter de artar.
Ne demek bizi ilgilendirmez ya?
Çekip gidin falan saçmalamışsınız, asıl siz gidin yağınızı başka yerde yapın.

Yeni gelen arkadaşlarımız bazen bilmeden yazıyor. Benim de başıma geldi bir mesaj görüp yazmıştım. Sonra baktım konu eski çıktım. Bir arkadaşım beni uyardı. Olay tatlıya bağlandı. Mobil ortamda konu ayırt etmek biraz daha zor olabiliyor. Biraz hoşgörüden zarar gelmez. Yeni gelen hiçbirimizin bilmediği bir şey bilebilir.

Forumda cevabı olmayan konular için gerekli olduğunu düşünüyorum. Örneğin 5 sene önceki bir konu da senin şu an yaşadığın sorunu başkası yaşamış ve çözdüğünü söylemiş ancak çözümünü yazmamış. Bu tarz amaçla yapılmasında ben bir zarar görmüyorum. Ama 5 sene öncesinin ''Boyum uzar mı?'' konusunun hortlatılması harbiden saçma. Hayır adam velev ki uzadı, sen de aynı genetik kodu taşıdığını mı zannediyorsun adamla?

Son düzenleme:
Saçma sapan şeyler yazıp konu hortlayanlara lafım yok onlara aynı sizin gibi bende karşıyım ancak uzun süre bir ürünü kullanmış kişiye o ürünle alakalı soru sormakta bir sakınca görmüyorum açıkçası. Şuan kullanmakta olduğum Bloody G501 kulaklığın incelemesini yapan ve uzun süre kullanan bir üyeye deneyimlerini sorarak almıştım. Çünkü ürün hakkında pek bir bilgiye ulaşamamıştım. Benim yaptığım şekilde konu hortlatmanın bir sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı