Ben Sosyal'e üye bile değilim. Hem Hectopat ne?Sen Hectopat rütbesine sahipsin zaten.
Ben Sosyal'e üye bile değilim. Hem Hectopat ne?Sen Hectopat rütbesine sahipsin zaten.
Reis o zaman nasıl mesaj atıyorsun?Ben Sosyal'e üye bile değilim. Hem Hectopat ne?
Ben değil bilgisayar atıyor.Reis o zaman nasıl mesaj atıyorsun?
Onu nasıl yapıyor bilgisayar? Ayrıca bilgisayarın da bunları demesi için yine hesap lazımBu arada çözümü buldum.
Rehber: Doğru konu nasıl açılır?
Konu açmak çok kolay, bilgisayarda sağ üstteki turuncu renkli "Konu Oluştur" tuşuna tıklıyorsunuz: Mobil cihazlarda yani örneğin telefonunuzda ise hemen üstte bulunan yeşil "Konu oluştur..." tuşuna tıklıyorsunuz. Ancak elbette konunuzun onaylanması ve yanıtlanması için bilmeniz gereken...www.technopat.net
Ben değil bilgisayar atıyor.
Bilgisayarım bir heçkır.Onu nasıl yapıyor bilgisayar? Ayrıca bilgisayarın da bunları demesi için yine hesap lazım![]()
Heçkır?Bilgisayarım bir heçkır.
Evet, herkır.Heçkır?
Bilgisayar nasıl kendi kendini yönetiyor? Bilgisayar cumhuriyet ile mi yönetiyor?Evet, herkır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.