Bir katil evinin dışında cinayet işlediğinde tutuklansın fakat evinin içinde cinayet işlediğinde bu suçtan sayılmasın demekle aynı şey.
Tüm yanlışları düzeltmediği için açılan konular yazım yanlışıyla dolu oluyor. Bunu deyince de aldığımız cevap "Rapor edin." oluyor.Her daim öyle bir durum olmuyor. Yazı denetimi tek tuşla tüm yanlışları düzeltmiyor. Çoğu zaman elle, tek tek düzeltiyoruz. Yani uğraşıyor musunuz diye soruyorsan evet, uğraşıyoruz.
Evet ama diyelim ki sorunu acil o zaman ne olacak? Ama haklısın.
Bence geçiştirmiyorsunuz. Birkaç gün önce telefondan yazarken zorlandığım için noktadan sonra boşluk bırakmadığımı fark etmedim ve ceza aldım. Hayatımda ilk defa bu hatadan dolayı ceza almıştım. Bence bunun görmezden gelinmesi gerekirdi. Yaptığınız işe saygı duyuyorum, yanlış anlaşılmasın.Küçük hataları elimizden geldiğince ceza vermeden geçiştiriyoruz.
Bence geçiştirmiyorsunuz. Birkaç gün önce telefondan yazarken zorlandığım için noktadan sonra boşluk bırakmadığımı fark etmedim ve ceza aldım. Hayatımda ilk defa bu hatadan dolayı ceza almıştım. Bence bunun görmezden gelinmesi gerekirdi. Yaptığınız işe saygı duyuyorum, yanlış anlaşılmasın.
Ceza vermeden düzenlediklerini gördüm.Bence geçiştirmiyorsunuz.
Herhalde en çok rapor kutunuzu dolduran benim.Ki onu da yapan çok az.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.