Konular bitince nasıl plan yapılmalı?

konudan bağımsız da hocam bende 45 gunluk program var trigodayım 345 ve mert hocadan gidiyorum ama anlamadım gibi soru çözemiyorum acaba devam mı etsem? Bi önerin varmı ?EA hedefım 10-15 ayt mat yeterli valla olsa süper olur.
Mert Hoca'nın videoları uzun hocam. Matematiğin Güler Yüzü'ne bakabilirsiniz, tüm AYT 36 saatte bitiyor.

Konudan bağımsız da hocam bende 45 gunluk program var trigodayım 345 ve mert hocadan gidiyorum ama anlamadım gibi soru çözemiyorum acaba devam mı etsem? Bir önerin var mı? EA hedefım 10-15 AYT mat yeterli vallahi olsa süper olur.

Bende en başta çıldırıyordum sayfayı falan yırtacaktım yapamıyorum diye hatta bazı soruların üstünde büyük büyük karalamalar yapmıştım ama yavaş yavaş çözünce oluyor beyni zorlamak lazım dersi iyi dinlemişsen oluyor sabret ve çözmeye devam et 10-15 net yaparsın rahat yeter ki yarım bırakma.

Bende en başta çıldırıyordum sayfayı falan yırtacaktım yapamıyorum diye hatta bazı soruların üstünde büyük büyük karalamalar yapmıştım ama yavaş yavaş çözünce oluyor beyni zorlamak lazım dersi iyi dinlemişsen oluyor sabret ve çözmeye devam et 10-15 net yaparsın rahat yeter ki yarım bırakma.
hocam dinliyorum yetişecek konular şunlar trigo, fonksıyonlar uygulamaları, polinomlar, 2. dereceden ve parabol sıkıntısız bitirsim 345 le beraber 10 net getirir mi?

Hocam dinliyorum yetişecek konular şunlar trigo, fonksıyonlar uygulamaları, polinomlar, 2. dereceden ve parabol sıkıntısız bitirsim 345 le beraber 10 net getir.

Belki bu saydığın konulardan bu sene zor soracaklar bunun bir garantisi yok daha 45 gün var rahat tüm konular biter bittiği an testlerini çözersen 20'yi bile bulursun. Sadece bunlara çalışacağım dersen de 10 net zaten TYT'den geliyor bunları koyarsan 16-17'ye varırsın 0 yanlış ile.

Belki bu saydığın konulardan bu sene zor soracaklar bunun bir garantisi yok daha 45 gün var rahat tüm konular biter bittiği an testlerini çözersen 20'yi bile bulursun. Sadece bunlara çalışacağım dersen de 10 net zaten TYT'den geliyor bunları koyarsan 16-17'ye varırsın 0 yanlış ile.

Hocam mert hoca analizledi bunlar F/P konular ve garanti konular bunlar elemede yapmadım sadece bir ihtimal kötü olursa bunlar yetişcek. Bıyıklı matematik AYT ilk 10 soru ve ilk 12 sorusunu oluşturduğu kitabı da aldım bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı