Konulara çalışmaya nasıl başlanır?

Silence59

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba normal sınava 4, MSÜ sınavına ise 1 ay kaldı ve ben hala nasıl ders çalışacağımı dahi bilmiyorum. Bu gidişle ya benden bir şey olmayacak ya da mezuna kalacağım. Şu anki amacım TYT üzerinden şansımı denemek polislik istiyorum ama önümüzdeki MSÜ sınavına girip subaylık ya da deniz subaylığı hedefim netlerimi nasıl arttırırım? Hangi dersten hani konulara ağırlık vermem gerekli? Denemelerde bile zor zar 260 yapıyorum. OBP vs dahil olduğunda tutuyor ama benim gibi milyonlarca kişi var yani beynim sıfır değil ama ders çalışma şeklini unutmuşum ben. Ortama girince ders çalışma isteği gelmedi son bir yıldır böyle.

Dostum bir sürü TYT kampı kanalları var belli bir yerden başlaman lazım. Çok az bir süre kaldı ama çalışırsan yapamayacak değilsin. Örneğin TYT matematiğin çoğu problemlerden oluşuyor kendine bir kaynak alıp problemler çöz. Türkçe içinde paragrafı halletsen soru çöze çöze videolardan da dil bilgisi çalışsan rahat 45 50 net çıkar.

Dostum bir sürü TYT kampı kanalları var belli bir yerden başlaman lazım. Çok az bir süre kaldı ama çalışırsan yapamayacak değilsin. Örneğin TYT matematiğin çoğu problemlerden oluşuyor kendine bir kaynak alıp problemler çöz. Türkçe içinde paragrafı halletsen soru çöze çöze videolardan da dil bilgisi çalışsan rahat 45 50 net çıkar.

Matematik çalışayım diye pazar günü oturdum 2 günde 15 saatten fazla video izleyip ders çalıştım ve sonucunda matematikten 1 tane soru çözemedim. Bıraktım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı