Konulardaki eksi artı işareti kalksın

• Konuyu başlatan 326001
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 3.249
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaldırılmasından çok bu eksileri veren kişiler tespit edilip ifade bırakma yasağı gibi oy verme yasağı gibi bir şey getirilebilir. XenForo'nun varsayılan sürümünde bu eksileri kimlerin verdiği görülemediğinden kimlerin oy verdiğinin görülebileceği bir eklenti kurulabilir.

Sadece + kalsın. İnsanlar beğendiğini ne kadar + alırsa o kadar olur. Benim bir fikrim var ayrıca. Öncelikle her üye olanın karşısına moderatörler tarafından hazırlanmış troll bir konu çıksın, o konuda yaptıkları hareketlere göre üye olabilsinler.
Yok daha neler? O zaman testi geçen cennete de gitsin. Çok mantıksız kusura bakma. :)

Sadece + kalsın. İnsanlar beğendiğini ne kadar + alırsa o kadar olur. Benim bir fikrim var ayrıca. Öncelikle her üye olanın karşısına moderatörler tarafından hazırlanmış troll bir konu çıksın, o konuda yaptıkları hareketlere göre üye olabilsinler.

O konuları ben açarım sen dert etme😄

Bir konuda birilerinin yanlışını düzeltmek için yazıyorum, buna rağmen ilgili kişi eksi atıyor...

Bu arkadaşlar her yerde, sistem kaldırmakla çözülecek bir iş de değil.

Oyları görebileceğiniz bir sistem olması mümkün değil :D Bunun amacı gizlilik zaten.

Ek olarak yasak durumları ise fazlasıyla tepki alır. Bknz: İfade yasağı.

''Ben niye ceza aldım? İfade sistemini yanlış kullandığımı düşünmüyorum. Bana göre komikti, hahaha attım.'' gibi cümleler bu duruma örnek olacaktır.

Oy sistemi fazlasıyla yanlış anlaşılmış gördüğüm kadarıyla.

Benim bu forumda istediğim tek şey şu gereksiz mesajlar cezasından bıktım. Konuyla alakalı yazıyorum ama yine de gereksiz mesajlar uyarısı alıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı