Konulardaki eksi artı işareti kalksın

• Konuyu başlatan 326001
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 3.241
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İfade yasağında bile bir şeyler yapmak isteyince "Moderatörler özgürlüğümü kısıtlıyor, moderatörlere ifade attım diye böyle oldu" tarzı düşünceler, konular çıkmıştı.

Şahsen ifade kullanımından bir noktada ben de rahatsızdım ancak gördüm ki takmayınca kafanız rahat oluyor. Bu durumda da takmamak gerekiyor. Çünkü yasakla yasakla bir yere kadar, artık çocuk değiliz diye düşünüyorum. He, çocukluk yapanlar olacak mı? Elbette olacak, onlara da sabredeceğiz artık.

+ ve - sistemi güzel bir sistem. Bu, aslında Stack Overflow'daki sisteme çok benziyor. Zira bazen, konuda bir çözüm mesajı bulunmasına rağmen başka mesajlar da çözebiliyor aynı durumu. Bu noktada mesajların puanına bakmak, kullanıcıya bir fikir veriyor.

Katılıyorum, artılamak istediğin mesaja 'beğen' ifadesi bırakabilirsin eksilemek istediğin mesaja da 'üzgün' ifadesi. İfadeler varken artı eksi muhabbetine gerek yok bence.

Her yanlış kullanılan şey kaldırılacaksa işimiz var demektir. Çözüm üretmek yerine kaldırmak basite kaçmak olur, özellikten boşuna mahrum kalırız.

Hem o ne öyle, Reddit mi burası?
Forumlarda sıklıkla kullanılan bir özellik artılama ve eksileme.
Reddit de forum olduğuna göre...

Reddit mi burası?

Bu özelliğin XenForo'ya geldiği yer Reddit değil Stack Overflow. Ve XenForo Forum'da gayet güzel karşılandı. Çünkü kullanmasını bilince, faydalı bir özellik.

Stack Overflow'da mesela, birçok kez işime yaradı. Zira çözüm olarak seçilen mesajdan daha fazla + puan almış mesajlar olabiliyor ve genelde de sorunları o mesajlar çözüyor. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı