SpiderMan64 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 1.742 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 10510U MX 130 8GB DDR4 2666MHZ RAM 1TB SEAGATE HDD 128GB SSD HP LAPTOP Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #252 Hocam pp ne?
Clawqs Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 366 Çözümler 3 Yer MacLaren’s 24 Mart 2021 #253 Smith dedi: Merhaba! Bana merhaba demediği halde benim cevap verdiğim profilinde Ted'e benzeyen veya Ted olan adam. Genişletmek için tıkla... Merhaba anime kızı (anime izlemediğim için karakterin adını bilmiyorum) , kendileri Mosby Boys'dan Dedektif Ted Mosby'dir.
Smith dedi: Merhaba! Bana merhaba demediği halde benim cevap verdiğim profilinde Ted'e benzeyen veya Ted olan adam. Genişletmek için tıkla... Merhaba anime kızı (anime izlemediğim için karakterin adını bilmiyorum) , kendileri Mosby Boys'dan Dedektif Ted Mosby'dir.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 24 Mart 2021 #254 Clawqs dedi: Merhaba anime kızı (anime izlemediğim için karakterin adını bilmiyorum) , kendileri Mosby Boys'dan Dedektif Ted Mosby'dir. Genişletmek için tıkla... Gözlüklü adam hawli.
Clawqs dedi: Merhaba anime kızı (anime izlemediğim için karakterin adını bilmiyorum) , kendileri Mosby Boys'dan Dedektif Ted Mosby'dir. Genişletmek için tıkla... Gözlüklü adam hawli.
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 24 Mart 2021 #255 SpiderMan64 dedi: Hocam pp ne? Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafı(picture).
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.735 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #256 Smith dedi: Merhaba! Bana merhaba demediği halde benim cevap verdiğim profilinde Ted'e benzeyen veya Ted olan adam. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Dediklerinizden bir gram bir şey anladıysam Arap olayim. Clawqs dedi: Merhaba havalı kedi. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla... İyiyim. Siz nasılsınız?
Smith dedi: Merhaba! Bana merhaba demediği halde benim cevap verdiğim profilinde Ted'e benzeyen veya Ted olan adam. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Dediklerinizden bir gram bir şey anladıysam Arap olayim. Clawqs dedi: Merhaba havalı kedi. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla... İyiyim. Siz nasılsınız?
Clawqs Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 366 Çözümler 3 Yer MacLaren’s 24 Mart 2021 #257 Callisto1232 dedi: Merhaba. Dediklerinizden bir gram bir şey anladıysam Arap olayim. İyiyim. Siz nasılsınız? Genişletmek için tıkla... Bende iyiyim. How I Met Your Mother dizisini izlerseniz anlarsınız.
Callisto1232 dedi: Merhaba. Dediklerinizden bir gram bir şey anladıysam Arap olayim. İyiyim. Siz nasılsınız? Genişletmek için tıkla... Bende iyiyim. How I Met Your Mother dizisini izlerseniz anlarsınız.
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.735 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #258 Clawqs dedi: Ben de iyiyim. How I Met Your Mother dizisini izlerseniz anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Biliyorum o diziyi, fakat hiç izlemedim. Ablam izliyor, hatta en sonunda Sürprizbozan: Dizi Spoiler'ı Kadın ölüyordu veya adamla kadın ayrılıyordu sanırım.
Clawqs dedi: Ben de iyiyim. How I Met Your Mother dizisini izlerseniz anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Biliyorum o diziyi, fakat hiç izlemedim. Ablam izliyor, hatta en sonunda Sürprizbozan: Dizi Spoiler'ı Kadın ölüyordu veya adamla kadın ayrılıyordu sanırım.
Clawqs Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 366 Çözümler 3 Yer MacLaren’s 24 Mart 2021 #259 Callisto1232 dedi: Biliyorum o diziyi, fakat hiç izlemedim. Ablam izliyor, hatta en sonunda Sürprizbozan: Dizi Spoiler'ı Kadın ölüyordu veya adamla kadın ayrılıyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin yazdığınız tamamen spoiler sayılmaz çünkü adlarını vermemişsiniz. 6 ana karakter var. Anne ile birlikte.
Callisto1232 dedi: Biliyorum o diziyi, fakat hiç izlemedim. Ablam izliyor, hatta en sonunda Sürprizbozan: Dizi Spoiler'ı Kadın ölüyordu veya adamla kadın ayrılıyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin yazdığınız tamamen spoiler sayılmaz çünkü adlarını vermemişsiniz. 6 ana karakter var. Anne ile birlikte.
Burak_arı Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #260 Clawqs dedi: Merak etmeyin yazdığınız tamamen spoiler sayılmaz çünkü adlarını vermemişsiniz. 6 ana karakter var. Anne ile birlikte. Genişletmek için tıkla... Merhaba Ted Bey.
Clawqs dedi: Merak etmeyin yazdığınız tamamen spoiler sayılmaz çünkü adlarını vermemişsiniz. 6 ana karakter var. Anne ile birlikte. Genişletmek için tıkla... Merhaba Ted Bey.