HarbiTehlike
Centipat
Saç boyası lazım.
Merhaba anime kızı (anime izlemediğim için karakterin adını bilmiyorum) , kendileri Mosby Boys'dan Dedektif Ted Mosby'dir.Merhaba! Bana merhaba demediği halde benim cevap verdiğim profilinde Ted'e benzeyen veya Ted olan adam.
Gözlüklü adam hawli.Merhaba anime kızı (anime izlemediğim için karakterin adını bilmiyorum) , kendileri Mosby Boys'dan Dedektif Ted Mosby'dir.
Hocam pp ne?
Merhaba. Dediklerinizden bir gram bir şey anladıysam Arap olayim.Merhaba! Bana merhaba demediği halde benim cevap verdiğim profilinde Ted'e benzeyen veya Ted olan adam.
İyiyim. Siz nasılsınız?Merhaba havalı kedi. Nasılsınız?
Bende iyiyim. How I Met Your Mother dizisini izlerseniz anlarsınız.Merhaba. Dediklerinizden bir gram bir şey anladıysam Arap olayim.
İyiyim. Siz nasılsınız?
Biliyorum o diziyi, fakat hiç izlemedim. Ablam izliyor, hatta en sonundaBen de iyiyim. How I Met Your Mother dizisini izlerseniz anlarsınız.
Merak etmeyin yazdığınız tamamen spoiler sayılmaz çünkü adlarını vermemişsiniz. 6 ana karakter var. Anne ile birlikte.Biliyorum o diziyi, fakat hiç izlemedim. Ablam izliyor, hatta en sonundaKadın ölüyordu veya adamla kadın ayrılıyordu sanırım.
Merak etmeyin yazdığınız tamamen spoiler sayılmaz çünkü adlarını vermemişsiniz. 6 ana karakter var. Anne ile birlikte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.