S Sabır Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 89 20 Mayıs 2020 #1 Merhaba arkadaşlar bir proje için çalışıyorum bir periyordik tablo olacak üstünde tuşlar olacak. Mesela hidrojene tıkladığımda benim kaydettiğim ses çalmaya başlayacak. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
Merhaba arkadaşlar bir proje için çalışıyorum bir periyordik tablo olacak üstünde tuşlar olacak. Mesela hidrojene tıkladığımda benim kaydettiğim ses çalmaya başlayacak. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 20 Mayıs 2020 #2 AutoPlay Media Studio ile çok kolay bir şekilde yapabilirsin. Normalde ücretli bir yazılım fakat deneme sürümü de işini görecektir. Artı 0 Eksi
AutoPlay Media Studio ile çok kolay bir şekilde yapabilirsin. Normalde ücretli bir yazılım fakat deneme sürümü de işini görecektir.
KS KS S Sabır Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 89 20 Mayıs 2020 #3 24099 dedi: Autoplay Media Studio ile çok kolay bir şekilde yapabilirsin. Normalde ücretli bir yazılım fakat deneme sürümü de işini görecektir. Genişletmek için tıkla... Yarın deneyeceğim. Artı 0 Eksi
24099 dedi: Autoplay Media Studio ile çok kolay bir şekilde yapabilirsin. Normalde ücretli bir yazılım fakat deneme sürümü de işini görecektir. Genişletmek için tıkla... Yarın deneyeceğim.