Konuşkan olmayan biri sonradan konuşkan olabilir mi?

Konuşkan olmayan biri bu özelliğinin üstüne giderse bu özelliğini yener yok bir gün geçer diye beklerse sonsuza kadar öyle kalır durma harekete geç.

Tabii ki olabilir. Bu hemen çözülecek bir durum da değil. Zamanla sorunun üstüne giderseniz, birileriyle konuşmanın insana zararından çok faydasının olacağını göreceksiniz. Bir anda kim ne derse desin gidip konuşkan olamazsınız zaten. Zamanla kendinizi zorlamanız lazım.

Üniversitede bir kız varda onla konuşmak istiyorum ama ağzim laf yapmaz rezil olurum diye gidemedim

Tek sorunun öz güven eksikliği, mastürbasyonu bırak ve spor yap.

Çok ezber cevap, baydı.

Mizacın böyledir dostum. Herkes konuşkan olacak diye bir kaide yok. Bazı insanlar sükuneti sever, dinlemeyi ve gözlemlemeyi sever. Sevdiğin ortam olduğunda konuşursun zaten. Sen konuşmasan, onlar konuşturur. Çok takma kafana. Konuşmuş olmak için konuşmaktan iyidir.

Biliyorum çok klişe, fakat bunlar hayatımızda olması gereken şeyler, söyleyen insanlar lucifer michaelson gibi kişiler olduğu için size kötü bir söz gibi geliyor.

Bunlar tek başına güzel şeyler ama her şeyin çözümü bunlar sanılmaya başlandı. Bunu yanlış buluyorum sadece. Bazen kişinin ihtiyaçları herkes ile bir olmayabilir. Belki şu anda sporu kaldıracak durumda değil. Belki düzenli mastürbasyon yapmak kendisini rahatlatıyor. Bunları bilemeyiz. Bu yüzden direkt bu klişe önerileri yapmadan önce biraz detay istemek daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…