Konuşkan olmayan biri sonradan konuşkan olabilir mi?

Üniversitede bir kız varda onla konuşmak istiyorum ama ağzim laf yapmaz rezil olurum diye gidemedim
Canınızın yapmak istediği şeyi yapın bence. İleride yapmadım diye pişman olabilirsiniz. Sırf yapacağım diye değil de yapmak istediğiniz için yaparsanız daha iyi hissedersiniz.

Bunlar tek başına güzel şeyler ama her şeyin çözümü bunlar sanılmaya başlandı. Bunu yanlış buluyorum sadece. Bazen kişinin ihtiyaçları herkes ile bir olmayabilir. Belki şu anda sporu kaldıracak durumda değil. Belki düzenli mastürbasyon yapmak kendisini rahatlatıyor. Bunları bilemeyiz. Bu yüzden direkt bu klişe önerileri yapmadan önce biraz detay istemek daha mantıklı.
Haklısınız.

Tek sorunun özgüven eksikliği, mastürbasyonu bırak ve spor yap.

@imgenius Güldüren nedir? Bu iki şey özgüven oranını çok ciddi manada etkiliyor.
Bu arkadaşa hak veriyorum, nofapda 43. Günüm ve nofapa başlamadan önce ki halimle şimdi ki halinde çok fark var, bende sessiz birisiydim o testesteron düşüklüğünü hissediyordum, nofapa başladıktan sonra anksiyete, depresyon, utangaçlık gibi duygularım ciddi oranda azaldı eğer gerçekten mastürbasyon bağımlısı isen bırakmanı öneririm özellikle p*rno izliyorsan senin psikolojini çok etkiler.

Yani çekinmemek lazım, zaten yaş aldıkça yavaş yavaş geçer illaki ama biraz denemekten zarar gelmez. Ayrıca istersen bunu uzmanıyla da konuşabilirsin. -psikologla yani-

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı