Konuştuğum kız bana soğuk yapmaya başladı

Jackkalk

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
11. sınıfım ve okulun 2. döneminde bir kızla konuşmaya başladım. Fazla uzun konuşmadık ama birden bağlandım ona ve bir anda soğuk yapmaya başladı. Unutamıyorum, sürekli bir ağlama hissi, sanki bir yanım kırılmış gibi hissediyorum. 2 kere yazdım ve şu an aramız bozuk. İlişki yok dedi bana. Unutamıyorum, bunun sebebi nedir? Bana "çok fazlasın", "ben seni üzerim" gibi şeyler diyor, anlamıyorum. Derslerime odaklanamıyorum hiç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Unutmak diye bir şey yoktur. Kırk yaşına da gelsen, eski ilişkilerini ve arkadaşlıklarını hatırlarsın. "Unutmak" dediğimiz şey, aslında o kişiye artık duygusal olarak ihtiyaç duymamaktır; varlığının ya da yokluğunun senin için bir anlam ifade etmemesidir.

Belki de ona gerçekten aşık değilsindir, sadece varlığına alışmış ve ulaşamadığın için arzuluyor olabilirsin. Ayrıca, yaşınız daha çok genç. Gerçekten seven ve değer veren biri, “çok fazlasın” ya da “ben seni üzerim” gibi cümleler kurmaz; seninle birlikte olmaktan mutluluk duyar.

Unutmanın bir taktiği ya da kestirme yolu yoktur. Acını adam gibi yaşayacaksın. Zamanla o kişiye olan duygusal ihtiyacın azalacak ve bu süreci atlatacaksın.

Bu dönemde sana iyi gelecek şeyler; eğlenmek, sevdiklerinle vakit geçirmek ve sevdiğin aktivitelere yönelmek olabilir. Sana verebileceğim en önemli tavsiye ise kızı sakın stalklama. Ne kadar az görürsen, o kadar çabuk toparlanırsın.

11. sınıfım ve okulun 2. döneminde bir kızla konuşmaya başladım. Fazla uzun konuşmadık ama birden bağlandım ona ve bir anda soğuk yapmaya başladı. Unutamıyorum, sürekli bir ağlama hissi, sanki bir yanım kırılmış gibi hissediyorum. 2 kere yazdım ve şu an aramız bozuk. İlişki yok dedi bana. Unutamıyorum, bunun sebebi nedir? Bana "çok fazlasın", "ben seni üzerim" gibi şeyler diyor, anlamıyorum. Derslerime odaklanamıyorum hiç.

Kibar tabirle seni istemediğini söylemiş işte. Hayatına devam et bu kızdan olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı