Konuştuğum kız resmimi görünce engelledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam annem her işten geldiğimde kapıyı açınca kız buldun mu diyor. Akrabalar desen o biçim. Bayramda akşama kadar muhabbetim yapıldı.

Var dediydi. Çocukluk arkadaşlarıymış. Bırakamazmış onları. Halbuki o arkadaşlarından ötürü kızlarla konuşamıyor haberi yok

Hocam o grup dağıldı 2 kişi başka şehre taşındı diğerleriyle inan 3-4 ayda bir buluşuyoruz başkada arkadaşım yok zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam annem her işten geldiğimde kapıyı açınca kız buldun mu diyor. Akrabalar desen o biçim. Bayramda akşama kadar muhabbetim yapıldı.
Sana evde kalmış muamelesi mi yapıyorlar?

Hocam sizin boy kaç ? Uzun boyluysanız dalga geçmeniz normal çünkü davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelir

@barisakarsu sohbeti yakisilikli değilse çekilmez diye düşünmüş olabilir. Adamın arkadaşı yok muhabbetinin iyi olma ihtimali 0.
demekki O kadar kısa boylu ve tipsizim ki direk engelliyorlar geçendede kıza resmimi attım resmini görünce korktum abi an yazdı.
Siz kabul etmesenizde dış görünüş herşeydir

Dosya Ekleri

• IMG_5902.jpeg
    37,3 KB · Görüntüleme: 69
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…