Konuştuğum kız resmimi görünce engelledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten o kızın engellemesi iyi olmuş Snapchat kullanıyorsa. Şahsen Snapchat kullanan kadından olmaz bir de 27 yaşında yazmışsın. 27 yaşında Snapchat kullanan kadından ne yarar gelir sana. Gerçi, juken için fark etmiyor ama.

O zaman ömrün sonuna kadar bakir kal veya apostrof ol.

Takıntı yapmışsın bu işi. Bir kadınla ne dertleşceksin en başta? Dert kuyusu mu o dediğin kadın? Bir de Tinder'dan bulduysan kimsenin işinin dertleşmek olduğunu düşünmüyorum.

+ Üst düzey bir yakışıklılığın yoksa Tinder gibi uygulamalardan sevgili bulmak zor. Dost Kayaoğlu gibi örnekler 1000'de 1 tutar. Sende de o şans var mı bilmiyorum juken. Mesai dışında CS oynamak yerine kendini geliştirmeye başlayabilirsin. Eğer tipin kötüyse vücudunu düzelt.

Hocam annem her işten geldiğimde kapıyı açınca kız buldun mu diyor. Akrabalar desen o biçim. Bayramda akşama kadar muhabbetim yapıldı.

Var dediydi. Çocukluk arkadaşlarıymış. Bırakamazmış onları. Halbuki o arkadaşlarından ötürü kızlarla konuşamıyor haberi yok 🤣

Hocam o grup dağıldı 2 kişi başka şehre taşındı diğerleriyle inan 3-4 ayda bir buluşuyoruz başkada arkadaşım yok zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam annem her işten geldiğimde kapıyı açınca kız buldun mu diyor. Akrabalar desen o biçim. Bayramda akşama kadar muhabbetim yapıldı.
Sana evde kalmış muamelesi mi yapıyorlar?

Screenshot_2024-05-26-01-36-30-320_com.miui.gallery-edit.jpg

Hocam sizin boy kaç ? Uzun boyluysanız dalga geçmeniz normal çünkü davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelir

@barisakarsu sohbeti yakisilikli değilse çekilmez diye düşünmüş olabilir. Adamın arkadaşı yok muhabbetinin iyi olma ihtimali 0.
demekki O kadar kısa boylu ve tipsizim ki direk engelliyorlar geçendede kıza resmimi attım resmini görünce korktum abi an yazdı.
Siz kabul etmesenizde dış görünüş herşeydir

Dosya Ekleri

• IMG_5902.jpeg
    IMG_5902.jpeg
    37,3 KB · Görüntüleme: 69
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı