Konuyu anlamaya rağmen soruyu yapamamak

Katalonyayaslm

Centipat
Herkese merhaba, rasyonel olsun tam sayılar olsun bıyıklı matematik temel atma kampına başladım. 10 günlük konuyu anlıyorum işlemler vesaire yapıyorum ama normal TYT sorusuna gelince yapamıyorum. Soru ile bakakalıyorum. Acaba temel atma kampında olduğum için mi? Çünkü çok takıldım 3 gündür rasyoneldeyim atlamam lazım ama atlayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematikte önemli olan pratiktir, soru türlerini gördükçe ve yanlış yaptıkça o yanlışların doğrusunu öğrenin. Bir süre sonra yapabildiğinizi göreceksiniz ve doğru sorularınızı da analiz edin. Belki tesadüfen doğru yapmış olabilirsiniz.

Herkese merhaba, rasyonel olsun tam sayılar olsun bıyıklı matematik temel atma kampına başladım. 10 günlük konuyu anlıyorum işlemler vesaire yapıyorum ama normal TYT sorusuna gelince yapamıyorum. Soru ile bakakalıyorum. Acaba temel atma kampında olduğum için mi? Çünkü çok takıldım 3 gündür rasyoneldeyim atlamam lazım ama atlayamıyorum.

Bende aynı kamptaydım 2 günde 1 gün bitirdim 1 gün bitiyor 2 gün o konu hakkında test konu anlatımı sorular vb. izliyorum ister istemez kafaya bir yere giriyor bu konular bittikten sonra dedim bir gireyim bakalım kaç net yapacağım sadece o kamp ve biraz da temelimin olması ile 10 - 1 yaptım ve evet matematikte pratik yapmazsan paslanıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı