Konuyu okumadan yorum yazanlar ban yemeli mi?

Soruyu okumdan yorum yapanlar ban yemeli mi?

• Evet

Oy: 27 67,5%
  • Hayır

Oy: 13 32,5%

• Oy verenlerin toplamı
    40
İyice suyunu çıkardınız artık. İsterseniz foruma üye olurken yaşını yanlış girenleri de evlerinden aldırın? Burası bir forum ve zaten kurallar aşırı katı. Abartmayın artık. Kasten spam yapanlar ceza alıyorlar zaten.

Abartı değil hocam. Bu bahsettiğim kişilerden çok var forumda bazen de kanseri ediyorlar adamı. Kurallar iyidir.

Olduğunu biz de biliyoruz. Herkes kullanmıyor veya dikkatten kaçıyor işte. İma etmek istediğim o. Kendiniz "Bazı detaylar gözden kaçabiliyor" yazmışsınız. Bu da aynı şekilde :)
Bazı detaylar derken o şekilde demek istemedim. Yani adam uzun bir paragraf yazmış olabilir. Hepsini okumadığında, okusa bile dikkat etmediği veya dalgınlığına geldiği zamanlarda ceza vermenin saçma olduğunu düşünüyorum. Cevap vereceğiniz zaman yazım denetimi kısmı kocaman duruyor ve gayet işlevsel, görmemek için görme kaybının olması gerekiyor.

Bazı kişiler soruyu okumadan cevap yazıyor. Örneğini yeni bir sistem toplayan arkadaşı ele alalım. Bu arkadaş bütün her şeyi belirtiyor; ekran kartı, işlemci, anakart, sistemin fiyatı vesaire ve sonrasında aşağıya başka bir arkadaş fiyatını soruyor. Ben buna cidden sinir oluyorum. Sizce bu kişiler ban yemeli mi?
Bence yemeli. İlerleyen zamanlarda tartışmaya giriyorsun ve sen zararlı çıkıyorsun. (Deneyimim olduğu için konuyu okumayanlar banlansın.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı