Konya egzozdan ceza yenir mi?

Güzel sistem de işte orada bir renk farklılığı ya da derinlere bakıp bir vana görürse geçmiş olsun. Sizin araç neydi? Mimli olan araçları leon, golf, Honda tarzı araçları didik didik edebiliyorlar. İyi gizlenirse polis bu işlerle çok haşir neşir değilse sorun çıkmayabilir de. Ben şahsen zevk alıyorum bu işten ben risk alacağım. Siz de riskinizi o şekilde yönetebilirsiniz :)
Hocam araç şahin arkadaşım daha önce dediğim sistemi yaptığını söyledi egzoz sisteminin dışına bir şey sürüyorum felan demişti senelerin egzozu gibi duruyor dedi bi bakıcam.

Hocam araç şahin arkadaşım daha önce dediğim sistemi yaptığını söyledi egzoz sisteminin dışına bir şey sürüyorum falan demişti senelerin egzozu gibi duruyor dedi bir bakacağım.

Öyleyse çok sorun çıkmaz o zaman. Ses çok abartı olmasın da. Ya da aracın egzoz sistemi eski yırtılmalar var yaptıracağım gibi bir şey de söylenebilir. Dediğim gibi ben riskimi alıyorum sonuçlarına katlanacak şekilde :)

Öyleyse çok sorun çıkmaz o zaman. Ses çok abartı olmasın da. Ya da aracın egzoz sistemi eski yırtılmalar var yaptıracağım gibi bir şey de söylenebilir. Dediğim gibi ben riskimi alıyorum sonuçlarına katlanacak şekilde :)

Konya egzoz ya fazla ses çıkartmaz :)

Güncelleme egzoz sorun bir şekilde çalışıyor 3 kere çevirdiler ama ceza yemedim belki de çok şanslıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı