Selam arkadaşlar. Şu an Vodafone kullanıyorum. Tarife 38 Türk lirası, 4 GB internet, 750 dk, 1000 SMS. Ekonomik bir operatör arıyorum. Yaşadığım yer Konya.
Önermiyorum ya TurkCell'i. Kazık atıyorlar bir şekilde. Her ay aşıma +25tl ödemek gibi meselaTurkcell olabilir.
Turkcell Paketler ve Tarifeler
Turkcell faturalı ve faturasız hatlara özel avantajlı paket ve tarifelerinden sizin için en uygun paket ve tarifeyi seçmek için tıklayın!www.turkcell.com.tr
Önermiyorum ya TurkCell'i. Kazık atıyorlar bir şekilde. Her ay aşıma +25tl ödemek gibi meselaTurkcell olabilir.
Turkcell Paketler ve Tarifeler
Turkcell faturalı ve faturasız hatlara özel avantajlı paket ve tarifelerinden sizin için en uygun paket ve tarifeyi seçmek için tıklayın!www.turkcell.com.tr
BİMCELL bence gayet iyi. Vodafone'da kazıklanma. BİMCELL daha hızlı ucuz ve bol GB'li.
Önermiyorum ya TurkCell'i. Kazık atıyorlar bir şekilde. Her ay aşıma +25tl ödemek gibi mesela
Önermiyorum ya TurkCell'i. Kazık atıyorlar bir şekilde. Her ay aşıma +25tl ödemek gibi mesela![]()
Aynısı diğer operatörlerde de var ve hepsi kazık atıyor merak etmeyin.BİMCELL bence gayet iyi. Vodafone'da kazıklanma. BİMCELL daha hızlı ucuz ve bol GB'li.
Önermiyorum ya TurkCell'i. Kazık atıyorlar bir şekilde. Her ay aşıma +25tl ödemek gibi mesela
Önermiyorum ya TurkCell'i. Kazık atıyorlar bir şekilde. Her ay aşıma +25tl ödemek gibi mesela![]()
Hepsi hepsi atıyor gerçekten. Ama Turkcell oturtuyor yani.Ekonomik herhangi bir sağlayıcı Konya'da çekim alanı konusunda rezalet, en iyisi Turkcell sonra Vodafone geliyor. Diğer markalar çekim konusunda vasat.
Aynısı diğer operatörlerde de var ve hepsi kazık atıyor merak etmeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.