Turkcell'den numara taşımak için operatör önerisi

Türk Telekom'u deneyimlerimle anlatayım. En son 2019'da kullanmıştım ve hızı çok vasattı. 2023'ün Ocak ayında 2. hat olarak aldım sırf KYK yurdunda kota olduğu için ve engellerle dolu olduğu için ve şöyle söyleyebilirim her saatte Türk Telekom yurtta en güzel performansı veriyor. Vodafone'un ayılıp bayıldığı noktada Türk Telekom uçuyor diyebilirim. Hatta ilginçtir ki Turkcell'den bile iyi hızlar veriyor.

Vodafone'da nötr konuşmak istiyorum çünkü çekmediği yerde gerçekten cehennemi yaşatırken çektiği noktalarda da absürt yüksek hızlar veriyor. Tamamen şans işi diyebilirim. Konumlar Kars ve Ordu.

Türk Telekom'u deneyimlerimle anlatayım. En son 2019'da kullanmıştım ve hızı çok vasattı. 2023'ün ocak ayında 2. hat olarak aldım sırf KYK yurdunda kota olduğu için ve engellerle dolu olduğu için ve şöyle söyleyebilirim her saatte Türk Telekom yurtta en güzel performansı veriyor. Vodafone'un ayılıp bayıldığı noktada Türk Telekom uçuyor diyebilirim. Hatta ilginçtir ki Turkcell'den bile iyi hızlar veriyor.

Vodafone'da nötr konuşmak istiyorum çünkü çekmediği yerde gerçekten cehennemi yaşatırken çektiği noktalarda da absürt yüksek hızlar veriyor. Tamamen şans işi diyebilirim. Konumlar Kars ve Ordu.

Peki Hediye Avantajı ve ucuzluk bakımından hangisi?

Peki Hediye Avantajı ve ucuzluk bakımından hangisi?
Hediye bakımından Vodafone ve Türk Telekom birbirlerine yakın sayılırlar. Ancak şunu söyleyebilirim Türk Telekom'da bir yerden sonra sanırım konuşma paketleri veriyor. 2 kez sil süpür yaptım ve konuşma paketi verdi. başlarda 3 aylık periyotta 2 haftada 1 haftalık 10 GB veriyordu. Vodafone ise ya pass paketler ya sürpriz (orada burada indirim, kod vb.) ya da günlük de olsa 1-2-4 GB veriyor. Önceden genç tarifeler için haftada 2 kez çark hakkı veriyordu ama kaldırmışlar. Çarşamba günleri garanti internet veriyordu genelde. Şu an ise Pazartesi günleri çevirtiyor o da çok garanti değil.

Hediye bakımından Vodafone ve Türk Telekom birbirlerine yakın sayılırlar. Ancak şunu söyleyebilirim Türk Telekom'da bir yerden sonra sanırım konuşma paketleri veriyor. 2 kez sil süpür yaptım ve konuşma paketi verdi. Başlarda 3 aylık periyotta 2 haftada 1 haftalık 10 GB veriyordu. Vodafone ise ya Pass paketler ya sürpriz (orada burada indirim, kod vb.) Ya da günlük de olsa 1-2-4 GB veriyor. Önceden genç tarifeler için haftada 2 kez çark hakkı veriyordu ama kaldırmışlar. Çarşamba günleri garanti internet veriyordu genelde. Şu an ise Pazartesi günleri çevirtiyor o da çok garanti değil.

Türk Telekom geçeceğim o zaman :) inşallah düzgün çeker İzmir'in göbeğinde de çekmiyorsa bıraksınlar bu işi:)

Türk Telekom geçeceğim o zaman :) inşallah düzgün çeker İzmir'in göbeğinde de çekmiyorsa bıraksınlar bu işi:)

Geçtiniz mi hocam geçtiyseniz nasıl ben Tekirdağ'da Vodafone'dan Türk Telekom'a geçmiştim 12 Mbps alırken ortalama Vodafone'da şimdi Türk Telekom'da 50 Mbps civarlarında alıyorum.

Vallaha araştırdım herkes çekmiyor falan dedi saldım fakat hala aklımda.

Eğer faturasız hat kullanıyorsanız beğenmezseniz tekrar Turkcell'e dönersiniz hem de Turkcell'e dönerseniz yeni müşteriye özel güzel kampanyalar sunarlar bence deneyin ben şahsen Vodafone kullanıyordum memnundum benim işimi görüyordu fakat Türk Telekom'un tarifelerini görünce dedim ki fiyatlar neredeyse aynı denemekten zarar gelmez dedim geçtim Vodafone'dan 4 kat daha hızlı çıktı.

Eğer faturasız hat kullanıyorsanız beğenmezseniz tekrar Turkcell'e dönersiniz hem de Turkcell'e dönerseniz yeni müşteriye özel güzel kampanyalar sunarlar bence deneyin ben şahsen Vodafone kullanıyordum memnundum benim işimi görüyordu fakat Türk Telekom'un tarifelerini görünce dedim ki fiyatlar neredeyse aynı denemekten zarar gelmez dedim geçtim Vodafone'dan 4 kat daha hızlı çıktı.

Evet faturasız kullanıyorum faturasız olduğum için istediğim zaman geri dönebilir miyim?

Açıkçası ben fantezi arayan birisi olarak taahhütüm bittiğinde hep hattımı değiştiren birisiydim, bundan önceki sıralamam Türk telekom, Turkcell, Vodafone olarak gidiyordu. TT'den memnun kalmayıp Turkcell geçmiştim, taahhüt bitince Vodafone yeter bana diyerek Vodafone geçtim ve rezaletti, hiçbir yerde çekmiyor interneti çok yavaştı, açıkçası aylarca bitse de değiştirsem diye söylenip durdum. Taahhüt yine bitince geri Turkcell'e döndüm, ne olursa olsun artık çıkmayı düşünmüyorum, aynı paranın biraz daha azını boşa vereceğime biraz daha fazla verir en azından kullanabilirim diye düşünüyorum. Denediğim konumlar Ankara, Amasya, Çorum, Samsun ve İstanbul diye hatırlamaktayım. Ankara'da en işlek yerde yaşamaktaydım, ona rağmen Turkcell'in yaklaşık 100 Mbps'lik performansına yetişemedi bile hiçbiri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı