Meram merkezli olmuş. Dün de uyarı yapılmış bazı bölgeler için deprem riskinden dolayı. Belki aktif olmayan bir fay hattı vs. olabilir. Coğrafyam pek iyi değilGeçmiş olsun. Benim anlamadığım şey, Konya'da fay hattı yok. Nasıl deprem olabiliyor?
Ben ilk kez sesini bile duydum.Yıllardır Konya’da yaşıyorum ilk defa depremi bu kadar net hissettim, herkese geçmiş olsun.
Deneyebilir misin acaba Game Pass'e dahil olan bir oyunu indirmeyi mbların yazdığını görsen yeter.
Bugün saat 20:43 sularında Konya'nın meram ilçesinde 5.1 (kW) büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ben depremin sesini bile duydum Konya'dan, hisseden var mı?
Aynı şekilde ben de yıllardır Konya'dayım. En son 2009'da mı ne hissetmiştik, öyle hatırlıyorum.Yıllardır Konya’da yaşıyorum, ilk defa depremi bu kadar net hissettim. Herkese geçmiş olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.