Yapıcı iş merkezinde dolandırıcı çok. Beta'ya güvenebilir miyim?Beta Bilgi İşlem var yapıcı iş merkezinde oraya danışabilirsin. Whatsapp üzerinden sorun olursa cevaplıyorlar. Hazım Uluşahin iş merkezine Akbel Bilgi İşlem de aynı şekilde güvenilirdir.
Hocam gidip görüşürsünüz, çalışanların tavırları hoşunuza giderse, mekan da kafanıza yatarsa güvenip güvenmemek size kalmış. Ben 2019'da görüştüğümde memnun kalmıştım. Sonradan değiştiyse bilmiyorum. Siz tam olarak ne işlem yaptıracaksınız?Yapıcı iş merkezinde dolandırıcı çok. Beta'ya güvenebilir miyim?
Power Supply değişimi yapacağım en kısa zamanda. İnternetteki indirimlerden yararlanıp alacağım. Kablolamayı temiz ve düzgün yapamadığım için kablolama yaptıracağım.Hocam gidip görüşürsünüz, çalışanların tavırları hoşunuza giderse, mekan da kafanıza yatarsa güvenip güvenmemek size kalmış. Ben 2019'da görüştüğümde memnun kalmıştım. Sonradan değiştiyse bilmiyorum. Siz tam olarak ne işlem yaptıracaksınız?
Parça çalınmasından endişe ediyorsanız kasa içindeki parçalara permanent kalemle ufak ufak anlayacağınız şekilde işaret koyun. Bilgisayarı teslim aldığınızda kontrol edin. Tavsiyem bu olur. Ama Akbel bilgi işlem Konya'da uzun yıllardır bilgisayarcılık işi yapıyor ekstra olarak orayı tavsiye edebilirim.Power Supply değişimi yapacağım en kısa zamanda. İnternetteki indirimlerden yararlanıp alacağım. Kablolamayı temiz ve düzgün yapamadığım için kablolama yaptıracağım.
Parça çalınması değil de düzgün ve yanlışsız bir kablolama yapılması önceliğim.Parça çalınmasından endişe ediyorsanız kasa içindeki parçalara permanent kalemle ufak ufak anlayacağınız şekilde işaret koyun. Bilgisayarı teslim aldığınızda kontrol edin. Tavsiyem bu olur. Ama Akbel bilgi işlem Konya'da uzun yıllardır bilgisayarcılık işi yapıyor ekstra olarak orayı tavsiye edebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.