Konya'da güvenilir bilgisayarcı önerisi

Crexyyy

Hectopat
Daha fazla  
Herhangi bir parça aldığımda montaj ve test konusunda yardımcı olabilecek güvenilir bir bilgisayarcı önerebilir misiniz?

Beta Bilgi İşlem var yapıcı iş merkezinde oraya danışabilirsin. Whatsapp üzerinden sorun olursa cevaplıyorlar. Hazım Uluşahin iş merkezine Akbel Bilgi İşlem de aynı şekilde güvenilirdir.
Yapıcı iş merkezinde dolandırıcı çok. Beta'ya güvenebilir miyim?

Yapıcı iş merkezinde dolandırıcı çok. Beta'ya güvenebilir miyim?
Hocam gidip görüşürsünüz, çalışanların tavırları hoşunuza giderse, mekan da kafanıza yatarsa güvenip güvenmemek size kalmış. Ben 2019'da görüştüğümde memnun kalmıştım. Sonradan değiştiyse bilmiyorum. Siz tam olarak ne işlem yaptıracaksınız?

Benim laptop aldığım bir yer vardı. Laptop dünyası diye. Oraya bakabilirsin. N11'den almıştım ve internet siteleri olsun Instagram olsun güzel ve iyi bir firma gibi görünüyor.

Hocam gidip görüşürsünüz, çalışanların tavırları hoşunuza giderse, mekan da kafanıza yatarsa güvenip güvenmemek size kalmış. Ben 2019'da görüştüğümde memnun kalmıştım. Sonradan değiştiyse bilmiyorum. Siz tam olarak ne işlem yaptıracaksınız?
Power Supply değişimi yapacağım en kısa zamanda. İnternetteki indirimlerden yararlanıp alacağım. Kablolamayı temiz ve düzgün yapamadığım için kablolama yaptıracağım.

Power Supply değişimi yapacağım en kısa zamanda. İnternetteki indirimlerden yararlanıp alacağım. Kablolamayı temiz ve düzgün yapamadığım için kablolama yaptıracağım.
Parça çalınmasından endişe ediyorsanız kasa içindeki parçalara permanent kalemle ufak ufak anlayacağınız şekilde işaret koyun. Bilgisayarı teslim aldığınızda kontrol edin. Tavsiyem bu olur. Ama Akbel bilgi işlem Konya'da uzun yıllardır bilgisayarcılık işi yapıyor ekstra olarak orayı tavsiye edebilirim.

Parça çalınmasından endişe ediyorsanız kasa içindeki parçalara permanent kalemle ufak ufak anlayacağınız şekilde işaret koyun. Bilgisayarı teslim aldığınızda kontrol edin. Tavsiyem bu olur. Ama Akbel bilgi işlem Konya'da uzun yıllardır bilgisayarcılık işi yapıyor ekstra olarak orayı tavsiye edebilirim.
Parça çalınması değil de düzgün ve yanlışsız bir kablolama yapılması önceliğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı