Konya'ya kış tekrar geldi!

Ankaradayım burada da sabahtan beri yağıyor ama çok tutmadı 5-6 cm var.
Fotoğraf güzel olur.
Maraşa dün acayip bir yağmur yağdı, doluyla birlikte, bacadan su bile geldi yani, daha önce böyle bir şey gördüğümü hatırlamıyorum.
İs iklim left the chat?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhabalar. Bildiğiniz üzere Nisan'a girmek üzereyiz, ancak Konya'ya ve ilçesi olan seydişehir'e kış tekrar döndü! Konya'da bilmiyorum ancak seydişehir'de kar kalınlığı 20-25 cm civarına ulaşmış durumda. Sizin oralarda ne var ne yok?

Not: İsteyenler için fotoğraf ve video paylaşabilirim.

Eskişehirdeyim hava çok soğuk fakat kar yok.

Antalya’dayım, hayatımda hiç kar görmedim. :(

@244765 hocam niye gülen emoji attınız? Bence gülünecek bir durum değil de neyse.
Ben de uzun süre Mersin'de yaşadım, kar görmedim yani. Şuan dışarıda ayaz var, aşırı derecede soğuk. O kadar aman aman bir şey değil yani :D

Yaylaya çıkmadın mı hiç ya? Genelde yaylalara da kar yağıyor kış aylarında.

@Webcam kullanan insan hocam sizin oyun ne alemde ya? İptal mi oldu o proje?

@Webcam kullanan insan hocam sizin oyun ne alemde ya? İptal mi oldu o proje?
Oyun hakkında bilgi vermek istemiyordum, madem çok istediniz vereyim. Oyun şuan için güzel ilerliyor. Birçok istediğimi yapmayı başardım. Güzel mekaniklere fiziklere sahip şuanlık. Ancak bilgisayar artık kaldırmıyor, en kısa sürede yeni bilgisayar toplayınca Unity'den Unreal Engine'e geçerek daha güzel bir oyun yapacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı