koodmax.com güvenilir mi?

HamzaAts

Hectopat
Daha fazla  
Bu sitede fiyatlar uygun mağazanın N11 Trendyol'da satış yaptığını gördüm sizce firmanın internet sitesinden ürün alınır mı?

Bu sitede fiyatlar uygun mağazanın N11 Trendyol'da satış yaptığını gördüm sizce firmanın internet sitesinden ürün alınır mı?

İade konusunda sorun yaşayabilirsin belki.

İade konusunda sorun yaşayabilirsin belki.

pasif soğutucu almak istiyorum yani elektrikli bozulabilecek bir parça değil. Ürün normalde 34 TL kargo ile beraber 43 TL'ye geliyor Trendyol'dan almaya kalktığımda 65 TL'ye geliyor riske atmaya gerek var mı?

Pasif soğutucu almak istiyorum yani elektrikli bozulabilecek bir parça değil. Ürün normalde 34 TL kargo ile beraber 43 TL'ye geliyor Trendyol'dan almaya kalktığımda 65 TL'ye geliyor riske atmaya gerek var mı?

Sizin kararınız hocam, madem bozulacak bir ürün değil alınabilir bence, salatalık göndermezler diye düşünüyorum. 😂 Kart bilgisi güvenliği vs nasıl olur orasını bilemem ama.

Sizin kararınız hocam, madem bozulacak bir ürün değil alınabilir bence, salatalık göndermezler diye düşünüyorum. 😂 kart bilgisi güvenliği vs nasıl olur orasını bilemem ama.

Anladım çok sağ olun. Alışveriş yapan arkadaşlar var ise cevaplarını bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı