Koorui G2511E alınır mı?

Bunu düşünüyorum da sizce bu fiyatlara güzel bir monitör var mıdır? Ayrıca şu an 180 Hz var, değer değil mi geçmeye? Bu monitörde Fast IPS clear vs Black stabilizer gibi özellikler yok sanırım.

320Hz olarak sanırım en uygun ve iyi seçenek bu. Geçenlerde @bluerr hocam önermişti bunu. Alınır.

Alternatif olarak Lenovo 2510 da var ama, Lenovo 300nit iken çıkarken koorui 430nit cıkıyor.

Black stabilizer muadili bir ayar var sanırım. Video da göstermemiş ama black stabilizer ayarına benziyor.
Screenshot_20251115_114136_app_revanced_android_youtube_MainActivity.jpg

Son düzenleme:
Alternatif olarak Lenovo 2510 da var ama, Lenovo 300nit iken çıkarken koorui 430nit cıkıyor.

Black stabilizer muadili bir ayar var sanırım. Video da göstermemiş ama Black stabilizer ayarına benziyor.
Eki Görüntüle 2605048

Hocam az önce KTC hakkında konuşmuştuk birkaç arkadaşla daha konuştum fakat bazıları 27 inç 2K'da Valorant oynanmaz vs dediler birazcık şüpheye düştüm açıkçası Koorui'ye yöneltti bu durum beni 27 inc 2K Valorant'ta sorun yaratır mı ki.

Hocam az önce KTC hakkında konuşmuştuk birkaç arkadaşla daha konuştum fakat bazıları 27 inç 2K'da Valorant oynanmaz vs dediler birazcık şüpheye düştüm açıkçası Koorui'ye yöneltti bu durum beni 27 inc 2K Valorant'ta sorun yaratır mı ki.

Ben 2K 27inç ile mutluyum Valorant da oynuyorum siz oynayamam diyorsanız almayın. Ben kendi adıma söyleyeyim, tek bir oyun için diğer tüm alanlardan monitörün performansından kısmam. E sporcu olmadıgım veya para kazanmadığım sürece bunu yapmam. Açar oyunumu da oynarım filmimi de izlerim. Kimse de beni tutamaz. 15 saat kafayı gömüp Valorant oynamam lazım ki 24.5inç den üstüne çıkmayayım. Bunun içinde para kazanmam lazım bundan. Mümkün değil daha alt seviye ürüne geçmem. Yıllarca takar kullanırım.

Siz benim gibi düşünmüyorsanız 1080p 24.5inç de takılın. 2026 yılına gireceğiz 3-5 demem fazla veririm daha iyisini alırım. Kendimi daha düşük seviye ürün kullanmak için şartlamam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada H27E6 da 24.5inç modu da var, ekranın kenarlarına siyah çubuk ekliyor. Belki işinize yarar diye söylüyorum.
Desktop Screenshot 2025.11.16 - 17.30.46.50.png

Son düzenleme:
Ben 2K 27inç ile mutluyum Valorant da oynuyorum siz oynayamam diyorsanız almayın.

Ben 2K 27inç ile mutluyum Valorant da oynuyorum siz oynayamam diyorsanız almayın. Ben kendi adıma söyleyeyim, tek bir oyun için diğer tüm alanlardan monitörün performansından kısmam. E sporcu olmadıgım veya para kazanmadığım sürece bunu yapmam. Açar oyunumu da oynarım filmimi de izlerim. Kimse de beni tutamaz. 15 saat kafayı gömüp Valorant oynamam lazım ki 24.5inçden üstüne çıkmayayım. Bunun içinde para kazanmam lazım bundan. Mümkün değil daha alt seviye ürüne geçmem. Yıllarca takar kullanırım.

Siz benim gibi düşünmüyorsanız 1080p 24.5inç de takılın. 2026 yılına gireceğiz 3-5 demem fazla veririm daha iyisini alırım. Kendimi daha düşük seviye ürün kullanmak için şartlamam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada H27E6 da 24.5inç modu da var, ekranın kenarlarına siyah çubuk ekliyor. Belki işinize yarar diye söylüyorum.
Eki Görüntüle 2605762

Hocam kooruide karar kıldım o rehberiniz bu monitör içinde geçerli mi? Ve siz ne düşünüyorsunuz bu monitör hakkında sistemim 9060 XT 32 RAM 7500F ve Valorant oynuyorum 320 Hz'yi kaliteli bir şekilde hissedebilirim değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı