Son düzenleme:
Bu fiyat 144hz olan modelin fiyatı dostum.
Haklısın. Başlıkta yazan farklı altta yazan farklı. Bir yanlışlık var. Monitör görselinin üzerinde de 144 yazıyor. Amazona bildirdim. Teşekkürler.Bu fiyat 144hz olan modelin fiyatı dostum.
Monitör 165 HZ, fotoğraflı yorumlarda test etmişler.Haklısın. Başlıkta yazan farklı altta yazan farklı. Bir yanlışlık var. Monitör görselinin üzerinde de 144 yazıyor. Amazona bildirdim. Teşekkürler.
Eki Görüntüle 2302258
Bende de VA var. MSI Optix271CQR. Ben memnunum siyahları konusunda konusu açılmıştı ama benim için iyi. Tabi IPS olsa belki daha memnun olurum bilemiyorum. Monitörler de sonuçta gelişiyor. Tüplü TV'lerden geldik buralaraVA panele sahibim memnun değilim ama fiyatına göre güzel bir fırsat.
OC falan mı yapılıyor acaba işler iyice karıştıMonitör 165 HZ, fotoğraflı yorumlarda test etmişler.
Başlıktaki 165Hz ibaresinde bir yanlışlık olmuş tahminimce, bu model 144Hz çünkü. Fakat karışacak bir şey yok aslında hocam aşağıda bulunan seçenekler aynı markanın diğer modelleri. Yorumlar da sadece bu modele değil altta bulunan diğer modellerle birlikte hepsine ait olarak karışık. Yorumun hemen üstünde bulunan stil yazısının yanından hangi modele ait olduğu anlaşılabilir. Umarım açıklayıcı olmuştur.Bende de VA var. MSI Optix271CQR. Ben memnunum siyahları konusunda konusu açılmıştı ama benim için iyi. Tabi IPS olsa belki daha memnun olurum bilemiyorum. Monitörler de sonuçta gelişiyor. Tüplü TV'lerden geldik buralara
İhtiyacını görüyorsa fiyat performans ise Amazonun garantisi de var. Ben alır mıyım ben böyle bilinmeyen markalara pek güvenemiyorum. Birkaç olumsuz yorum bile olsa beni etkileyebiliyor ama Amazon olması biraz iyi çünkü iade konusunda sıkıntı çıkmaz herhalde.
OC falan mı yapılıyor acaba işler iyice karıştıAltta monitörlerin sıralandığı yerde de 180 diye geçiyor
Teşekkürler.
Başka sitelerde de baktım 144 diye geçiyor.
Haklısınız. Yorumlarda bütün modeller için yapılıyor ve o modele ait yorumları ayırma seçeneği mevcut. Ben bakmadım ama bakıp yazan arkadaş sanırım oraya dikkat etmedi.Başlıktaki 165Hz ibaresinde bir yanlışlık olmuş tahminimce, bu model 144Hz çünkü. Fakat karışacak bir şey yok aslında hocam aşağıda bulunan seçenekler aynı markanın diğer modelleri. Yorumlar da sadece bu modele değil altta bulunan diğer modellerle birlikte hepsine ait olarak karışık. Yorumun hemen üstünde bulunan stil yazısının yanından hangi modele ait olduğu anlaşılabilir. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.