Yani hocam monitörü garantisinin ve satıcısının sorunlu olabileceğini risk ederek aldım. Ben ölü pikseli şu an geri bulamam bile, o kadar zor görünen bir şekildeydi. Ama görünen yerde olsaydı geri iade etmeye çalışırdım. Amazon'un bu konuda yardımcı olacağını düşünüyorum. Satıcının yeri de evime yakındı açıkçası en kötü kendim giderim diye düşünmüştüm alırken. Kısacası iade konusunda sıkıntı yaşar mısınız bilemiyorum.
Windows'ta 8 bit gözüküyor. Muhtemelen 8 bittir.
Benim gördüğüm herhangi bir kronik problemi yok. Yani en azından şimdiye kadar denk gelmedim. Zaten sabit duruyor, görüntüsü de güzel. Daha başka bir yerlerine bakmadım.
Hoperlörü var mı yok mu onu anlayamdım. Windows monitörün hoperlörünü algılıyor. Monitörün kendi menüsünde de volume ayarı var. Fakat internetteki bilgilerde hoperlörün olmadığı yazıyor. Ben de etrafında bir hoperlör göremedim. Orada bir karışıklık var.
Laptopumun hoperlörü iyi olduğu için çok bakmadım da. İnternette monitör hoperlörlerine güvenilmez yazar zaten, varsa da iyi değilu anki monitörümde hoparlör var ama kullanmıyorum bile. Bence pek de önemli bir özellik değil. Çok kaliteli olmuyor zaten. Elimdeki monitörü iade için yollayıp Xiaomi monitörü alacağım. Ben de amazonun yardımcı olacağını düşünüyorum bir sıkıntı yaşarsak. İnşallah ölü piksel veya aşırı bir ışık sızması olmaz.