Elektronik Amazon Prime'da 2K 27 inç 165Hz 1ms Xiaomi monitör 6750 TL

2 günlük bekleyişin ardından bugün monitör geldi. Ölü piksel veya fiziki herhangi bir sıkıntı yaşamadım. 24 inçten geçiş yaptığım için alışmak biraz zaman alacak ancak genel itibarıyla monitör hoşuma gitti sRGB renklere geçiş yaptığım an farkı hissettim. Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi TR güç kablosunu kutunun üzerine bantlayarak göndermiş satıcı.

Konuyu hortlatıyorum ama monitör şu an 7200 lira olmuş. Alan arkadaşların yorumu nedir sizce hala alınır mı? Acer 27 inch 2k 180hz monitör aldım geçen hafta ancak ortada 1 adet ölü pikseli var. Değişim de isteyemiyorum çünkü ürün stokta yok. Mecburen iade edeceğim ve gözüme xiaomi monitörü kestirdim

1-2 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum. Zar zor görünen 1 adet ölü pikseli varmış, çok sonra fark ettim. 2K olunca fark etmek zor oldu. Herhangi bir sıkıntım yok. Renkleri, hızı, kalitesi her şeyi çok güzel. Özel olarak test etmemi istediğiniz bir şey var ise test edebilirim.

Bu monitör sayesinde MSI GE75 laptopumun ekranındaki yeşil renk dengesizliğini de fark etmiş oldum. Bu monitörün laptopumun ekranından iyi olmasını beklemiyordum. sRGB ayarından olabilir.

1-2 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum. Zar zor görünen 1 adet ölü pikseli varmış, çok sonra fark ettim. 2K olunca fark etmek zor oldu. Herhangi bir sıkıntım yok. Renkleri, hızı, kalitesi her şeyi çok güzel. Özel olarak test etmemi istediğiniz bir şey var ise test edebilirim.

Bu monitör sayesinde MSI GE75 laptopumun ekranındaki yeşil renk dengesizliğini de fark etmiş oldum. Bu monitörün laptopumun ekranından iyi olmasını beklemiyordum. sRGB ayarından olabilir.
Teşekkürler hocam cevabınız için. 8 bit mi değil mi muhabbeti dönmüş sanırım bit derinliği belli değil. Ürünün kronik bir problemi var mıdır gözlemlediğiniz. Bir de ürün amazonda satılıyor ancak satıcı ve gönderici amazon değil. Acaba ölü piksel veya başka bir sorunla karşılaşırsak iade konusunda sıkıntı yaşar mıyız sizce? Normalde ölü piksel konusunu ben de pek takmam eğer ortalarda değilse ama aldığım Acer monitörde direkt ortada maalesef. Çok rahatsız ediyor her açtığımda görüyorum

Teşekkürler hocam cevabınız için. 8 bit mi değil mi muhabbeti dönmüş sanırım bit derinliği belli değil. Ürünün kronik bir problemi var mıdır gözlemlediğiniz. Bir de ürün amazonda satılıyor ancak satıcı ve gönderici amazon değil. Acaba ölü piksel veya başka bir sorunla karşılaşırsak iade konusunda sıkıntı yaşar mıyız sizce? Normalde ölü piksel konusunu ben de pek takmam eğer ortalarda değilse ama aldığım Acer monitörde direkt ortada maalesef. Çok rahatsız ediyor her açtığımda görüyorum
Yani hocam monitörü garantisinin ve satıcısının sorunlu olabileceğini risk ederek aldım. Ben ölü pikseli şu an geri bulamam bile, o kadar zor görünen bir şekildeydi. Ama görünen yerde olsaydı geri iade etmeye çalışırdım. Amazon'un bu konuda yardımcı olacağını düşünüyorum. Satıcının yeri de evime yakındı açıkçası en kötü kendim giderim diye düşünmüştüm alırken. Kısacası iade konusunda sıkıntı yaşar mısınız bilemiyorum.
Windows'ta 8 bit gözüküyor. Muhtemelen 8 bittir.
Benim gördüğüm herhangi bir kronik problemi yok. Yani en azından şimdiye kadar denk gelmedim. Zaten sabit duruyor, görüntüsü de güzel. Daha başka bir yerlerine bakmadım.
Hoperlörü var mı yok mu onu anlayamdım. Windows monitörün hoperlörünü algılıyor. Monitörün kendi menüsünde de volume ayarı var. Fakat internetteki bilgilerde hoperlörün olmadığı yazıyor. Ben de etrafında bir hoperlör göremedim. Orada bir karışıklık var.
Laptopumun hoperlörü iyi olduğu için çok bakmadım da. İnternette monitör hoperlörlerine güvenilmez yazar zaten, varsa da iyi değildir.

Yani hocam monitörü garantisinin ve satıcısının sorunlu olabileceğini risk ederek aldım. Ben ölü pikseli şu an geri bulamam bile, o kadar zor görünen bir şekildeydi. Ama görünen yerde olsaydı geri iade etmeye çalışırdım. Amazon'un bu konuda yardımcı olacağını düşünüyorum. Satıcının yeri de evime yakındı açıkçası en kötü kendim giderim diye düşünmüştüm alırken. Kısacası iade konusunda sıkıntı yaşar mısınız bilemiyorum.
Benim gördüğüm herhangi bir kronik problemi yok. Yani en azından şimdiye kadar denk gelmedim. Zaten sabit duruyor, görüntüsü de güzel. Daha başka bir yerlerine bakmadım.
Hoperlörü var mı yok mu onu anlayamdım. Windows monitörün hoperlörünü algılıyor. Monitörün kendi menüsünde de volume ayarı var. Fakat internetteki bilgilerde hoperlörün olmadığı yazıyor. Ben de etrafında bir hoperlör göremedim. Orada bir karışıklık var.
Laptopumun hoperlörü iyi olduğu için çok bakmadım da. İnternette monitör hoperlörlerine güvenilmez yazar zaten, varsa da iyi değilu anki monitörümde hoparlör var ama kullanmıyorum bile. Bence pek de önemli bir özellik değil. Çok kaliteli olmuyor zaten. Elimdeki monitörü iade için yollayıp Xiaomi monitörü alacağım. Ben de amazonun yardımcı olacağını düşünüyorum bir sıkıntı yaşarsak. İnşallah ölü piksel veya aşırı bir ışık sızması olmaz.

Laptopumun hoperlörü iyi olduğu için çok bakmadım da. İnternette monitör hoperlörlerine güvenilmez yazar zaten, varsa da iyi değildir.
Aynen öyle hocam benim şu anki ölü pikselli Acer monitörümde var ancak kullanmıyorum bile. Pek de kaliteli bir şey değil zaten. Benim için önemsiz bir özellik hoparlörü olup olmaması. Elimdeki monitörün iade talebini oluşturup Xiaomi monitörü sipariş edeceğim. İnşallah fazla bir ışık sızması veya ölü piksel sorunu ile karsilasmam. İade etmem gerekecek olursa ben de Amazon yardimci olur diye düşünüyorum. Bakalım inşallah sıkıntısız kurtulurum şu süreçten. Gerçekten gerdi beni monitör alma olayı. Ölü piksel çıkacak mı derdi var çıkınca değişim yapabilecek miyim derdi değişim olmayinca iade etsem mi edersem başka hangi monitörü alacağım ki vsvs tam kanser. Hayır anlamıyorum ölü piksel testi çok da basit bir şey yani yollamadan test etsenize şunu. Neyse hocam uzattım iyice 😂 teşekkür ederim elinize sağlık. Monitör geldiğinde ben de tekrar yeşillendireceğim konuyu. İnşallah sıkıntısız bir süreç olur

Konuyu hortlatıyorum ama monitör şu an 7200 lira olmuş. Alan arkadaşların yorumu nedir sizce hala alınır mı? Acer 27 inch 2K 180Hz monitör aldım geçen hafta ancak ortada 1 adet ölü pikseli var. Değişim de isteyemiyorum çünkü ürün stokta yok. Mecburen iade edeceğim ve gözüme Xiaomi monitörü kestirdim

Bir tanığım aldı, üst sağ köşede ölü piksel çıktı. Kısaca ölü pikselden kaçamıyoruz. Acer üstüne almaya değer mi bilmiyorum. Görünüş olarak dersen bunu al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı