Kopilot koçluk alınır mı?

Ev dershanemi önerebilirim artı koçlukta varmış indirimle alabiliyorsun sems55 diye bir kodla. Veya sems55'di galiba.

Hocam konuyu canlandırıyorum ama az önce aktifzeka yani kopilottan bir koçluk aldım ders programı vb hazırlayamadığımdan dolayı falan sizce gereksiz mi hiç mi net artışı falan görmem yani yararı olmaz mı?

Hocam konuyu canlandırıyorum ama az önce aktifzeka yani kopilottan bir koçluk aldım ders programı vb hazırlayamadığımdan dolayı falan sizce gereksiz mi hiç mi net artışı falan görmem yani yararı olmaz mı?
Benim kodu mu kullandın hocam ;)
Hocam bence gereksiz iptal edin boşa para veriliyor ben pişmanım keşke dershane koçluk parasını kendime harcasaydım

Benim kodu mu kullandın hocam ;)
Hocam bence gereksiz iptal edin boşa para veriliyor ben pişmanım keşke dershane koçluk parasını kendime harcasaydım.

Hocam aldıktan sonra forumu gördüm kod kullanmamıştım 😭 şimdilik koçumla konuştum salı günü görüşeceğiz iyi birine benziyor benim problememim planlı bir çalışma yapamıyorum bundan dolayı da netlerim artmıyor şimdilik deneyeceğim zaten 4-5 gün boyunca memnun kalmazsam iade ederim. Teşekkür ederim bu arada.

Hocam aldıktan sonra forumu gördüm kod kullanmamıştım 😭 şimdilik koçumla konuştum salı günü görüşeceğiz iyi birine benziyor benim problememim planlı bir çalışma yapamıyorum bundan dolayı da netlerim artmıyor şimdilik deneyeceğim zaten 4-5 gün boyunca memnun kalmazsam iade ederim. Teşekkür ederim bu arada.

Ne demek hocam kod geçerli mi bilmiyorum bende gecen sene hazırlanıyordum 14 gun iade hakkınız var sanırım bilmiyorum bir bakarsınız iyi çalışmalar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı