Kopma sorunları alan modem için router alınır mı?

AliYavuz_TR

Decapat
Daha fazla  
Vodefanedeyken kullandığım Huawei HG633 modemi TTNET'e geçince sorun yaşatmaya başladı abartısız 10dk da bir internet kopuyor 25-30 saniye gelmiyor. Bunun üzerine yeni modem arayışına girdim araştırmalarım üzerine OpenWrt destekleyen bir modem almamın daha iyi olacağını düşünüyorum. Aklımda TP-Link Archer AX23 routeri var ama router tek başına modem olarak kullanılamadığından kopma sıkıntısı yaşadığım modemin yanına kaliteli bir router alsam sorun çözülür mü bilmiyorum. Her türlü öneriye fikre açığım.

Almaya düşündüğüm router. https://www.amazon.com.tr/TP-Link-A...-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1

Son düzenleme:
Eğer modemsel kaynaklı bir sorunsa ilk önce modemi değiştirin.

Hocam bizim de anlık olarak kopuyordu, biz eski bir tane TP-Link modem kullanıyorduk hala da öyle. Modeme Gelen kabloda temassızlık olduğundan ve sağ sol hareket ettiğinden kaynaklanıyordu zamanında, hiç böyle bir şey olabileceğini düşündünüz mü?

Hocam bizim de anlık olarak kopuyordu, biz eski bir tane TP-Link modem kullanıyorduk hala da öyle. Modeme gelen kabloda temassızlık olduğundan ve sağ sol hareket ettiğinden kaynaklanıyordu zamanında, hiç böyle bir şey olabileceğini düşündünüz mü?

Modemdeki internet ve WLAN ışıkları sürekli yanıp sönüyor ama kablodan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum eskiden sorun yaşamıyordum operatörü değiştirince sorunnlar başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı