Kopya çekerken yakalandım

8. sınıfta kınama cezası veriliyor muydu ya? O kadar acımasız olmuş bunlarda ha .

Sizin öğretmenlerinizin insaflı olması herkesin öyle olduğu anlamına gelmiyor. Ayrıca müsamara gösterilmesini doğru bulmuyorum. Eğer bir suç işleniyorsa cezası mutlaka verilmeli. İlk cezası olan birinin dert etmesine gerek yok zaten. Rehber öğretmen eşliğinde ceza düşürülebiliyor.

K yazdıysa bile büyük ihtimalle tutanak vs. şeylerde tutulur. Ancak ortaokulda olduğunuz için ilerde hatta lisede bile hiçbir sorun yaşamazsınız. Bu ders anladığım kadarıyla 2 saatlik yani ortalamanız 80 ise 75 e düşer gibi tabiki bunlar sözlüsüz ve kabaca düşünülmüş rakamlar.

Hocam yakın bir zamanda kavga oldu sanırım kınama alacağım babam bu konuda konuşmaya gidecekti 2 kınamada atılır mıyım?

8.Sınıf öğrencisine gidip de K yazacağını zannetmem, sınav öğrencisisin sonuçta. Gidip adamakıllı özrünü dile, pişman olduğunu belirt.

Hocam yakın bir zamanda kavga oldu sanırım kınama alacağım babam bu konuda konuşmaya gidecekti 2 kınamada atılır mıyım?
Hocam sizde çok göze batmışsınız sanki daha önce tutanak/disiplin yemediyseniz tekte kınama alacağınızı sanmam.

Hocam yazmadım falan desem sınavı tekrar yapın desem olur mu yarın ilk dersi var.

Hocaya yeni bi olay yaşadığımı eğer k olarak değerlendirirse disiplin yiyeceğimi söylemeyi düşünüyorum

Hocam yazmadım falan desem sınavı tekrar yapın desem olur mu yarın ilk dersi var.

Hocaya yeni bi olay yaşadığımı eğer k olarak değerlendirirse disiplin yiyeceğimi söylemeyi düşünüyorum
Yazmadım falan deme, hocam böyle böyle bir olay oldu, çok pişmanım bir daha olmayacak gibisinden özür dile. Daha fazla batarsın onu söylersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…