Tutanak tutulmadı gözlemci hoca bana takıktı beni herkesin içinde güzel bir dalga geçti sonra sanırım k yazdı.
dediğim gibi ilk defa yaptım boyle bişey önceki gün büyük bi kavga ettiğim için çalışamadım mecbur çektim çok pişmanım ailem onu görürse öldürür beni yapcak bişey yok ama sanırımBir dahakine daha dikkatli ol.
Kanka hoca 0 girerse teşekkürü unut imkansız ama affederse hayatındaki tüm şansını kullandın demektir![]()
Hocam öyle deme ya teşekkür aldım diye yazın zorla işe veren ailem var 2 hafta konuşmadılar hayatımın en kötü 2 gününü yaşıyorumKanka hoca 0 girerse teşekkürü unut imkansız ama affederse hayatındaki tüm şansını kullandın demektir![]()
Hocam öyle deme ya teşekkür aldım diye yazın zorla işe veren ailem var 2 hafta konuşmadılar hayatımın en kötü 2 gününü yaşıyorum
Diğer tüm sınavlarım yüksek benim sorunum k girmesi zaten kınama cezam var1.sinavi yuksek almiş ve hocası iyi ise ve 62 62 girerse alir diye dusunuyorum.
Sevmediklerini düşünmüyorum ama benden çok şey bekliyorlar onlara bu konuyu açıklayamam bileHayatı öğretmeye çalışıyorlardır eğer senı sevmedıklerını dusunursen farklı.
Diğer tüm sınavlarım yüksek benim sorunum k girmesi zaten kınama cezam var
Sevmediklerini düşünmüyorum ama benden çok şey bekliyorlar onlara bu konuyu açıklayamam bile
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.