4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 28 Aralık 2023 #41 K yazdı ise geçmiş olsun
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 28 Aralık 2023 #42 SmeeD1 dedi: Tutanak tutulmadı gözlemci hoca bana takıktı beni herkesin içinde güzel bir dalga geçti sonra sanırım k yazdı. Genişletmek için tıkla... O zaman biraz farkli isliyor gibi kagitta k yaziyor ise hocanin okuyacagini sanmam.
SmeeD1 dedi: Tutanak tutulmadı gözlemci hoca bana takıktı beni herkesin içinde güzel bir dalga geçti sonra sanırım k yazdı. Genişletmek için tıkla... O zaman biraz farkli isliyor gibi kagitta k yaziyor ise hocanin okuyacagini sanmam.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.380 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 28 Aralık 2023 #43 Bir dahakine daha dikkatli ol.
SmeeD1 Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #44 glikojen dedi: Bir dahakine daha dikkatli ol. Genişletmek için tıkla... dediğim gibi ilk defa yaptım boyle bişey önceki gün büyük bi kavga ettiğim için çalışamadım mecbur çektim çok pişmanım ailem onu görürse öldürür beni yapcak bişey yok ama sanırım
glikojen dedi: Bir dahakine daha dikkatli ol. Genişletmek için tıkla... dediğim gibi ilk defa yaptım boyle bişey önceki gün büyük bi kavga ettiğim için çalışamadım mecbur çektim çok pişmanım ailem onu görürse öldürür beni yapcak bişey yok ama sanırım
worsewer Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #45 Kanka hoca 0 girerse teşekkürü unut imkansız ama affederse hayatındaki tüm şansını kullandın demektir
Kanka hoca 0 girerse teşekkürü unut imkansız ama affederse hayatındaki tüm şansını kullandın demektir
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 28 Aralık 2023 #46 worsewer dedi: Kanka hoca 0 girerse teşekkürü unut imkansız ama affederse hayatındaki tüm şansını kullandın demektir Genişletmek için tıkla... 1.sinavi yuksek almiş ve hocası iyi ise ve 62 62 girerse alir diye dusunuyorum.
worsewer dedi: Kanka hoca 0 girerse teşekkürü unut imkansız ama affederse hayatındaki tüm şansını kullandın demektir Genişletmek için tıkla... 1.sinavi yuksek almiş ve hocası iyi ise ve 62 62 girerse alir diye dusunuyorum.
SmeeD1 Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #47 worsewer dedi: Kanka hoca 0 girerse teşekkürü unut imkansız ama affederse hayatındaki tüm şansını kullandın demektir Genişletmek için tıkla... Hocam öyle deme ya teşekkür aldım diye yazın zorla işe veren ailem var 2 hafta konuşmadılar hayatımın en kötü 2 gününü yaşıyorum
worsewer dedi: Kanka hoca 0 girerse teşekkürü unut imkansız ama affederse hayatındaki tüm şansını kullandın demektir Genişletmek için tıkla... Hocam öyle deme ya teşekkür aldım diye yazın zorla işe veren ailem var 2 hafta konuşmadılar hayatımın en kötü 2 gününü yaşıyorum
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 28 Aralık 2023 #48 SmeeD1 dedi: Hocam öyle deme ya teşekkür aldım diye yazın zorla işe veren ailem var 2 hafta konuşmadılar hayatımın en kötü 2 gününü yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Hayatı öğretmeye çalışıyorlardır eğer senı sevmedıklerını dusunursen farklı.
SmeeD1 dedi: Hocam öyle deme ya teşekkür aldım diye yazın zorla işe veren ailem var 2 hafta konuşmadılar hayatımın en kötü 2 gününü yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Hayatı öğretmeye çalışıyorlardır eğer senı sevmedıklerını dusunursen farklı.
SmeeD1 Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #49 Hagu dedi: 1.sinavi yuksek almiş ve hocası iyi ise ve 62 62 girerse alir diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Diğer tüm sınavlarım yüksek benim sorunum k girmesi zaten kınama cezam var Hagu dedi: Hayatı öğretmeye çalışıyorlardır eğer senı sevmedıklerını dusunursen farklı. Genişletmek için tıkla... Sevmediklerini düşünmüyorum ama benden çok şey bekliyorlar onlara bu konuyu açıklayamam bile
Hagu dedi: 1.sinavi yuksek almiş ve hocası iyi ise ve 62 62 girerse alir diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Diğer tüm sınavlarım yüksek benim sorunum k girmesi zaten kınama cezam var Hagu dedi: Hayatı öğretmeye çalışıyorlardır eğer senı sevmedıklerını dusunursen farklı. Genişletmek için tıkla... Sevmediklerini düşünmüyorum ama benden çok şey bekliyorlar onlara bu konuyu açıklayamam bile
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 28 Aralık 2023 #50 Güzel dille ve Özellikle! Pişmanlığını dile getirerek özür dilemen lazım ama buyuk ıhtımalle yıne k girer çünkü sınav kagıdında k yazıyor. SmeeD1 dedi: Diğer tüm sınavlarım yüksek benim sorunum k girmesi zaten kınama cezam var Sevmediklerini düşünmüyorum ama benden çok şey bekliyorlar onlara bu konuyu açıklayamam bile Genişletmek için tıkla... Seni işe vermelerinin nedeni belli oldu
Güzel dille ve Özellikle! Pişmanlığını dile getirerek özür dilemen lazım ama buyuk ıhtımalle yıne k girer çünkü sınav kagıdında k yazıyor. SmeeD1 dedi: Diğer tüm sınavlarım yüksek benim sorunum k girmesi zaten kınama cezam var Sevmediklerini düşünmüyorum ama benden çok şey bekliyorlar onlara bu konuyu açıklayamam bile Genişletmek için tıkla... Seni işe vermelerinin nedeni belli oldu