Kopya çekerken yakalanmak

EnesCG

Hectopat
Merhaba, bugünkü meslek sınavında kopya çektiğim için hocaya yakalandım. Bunun cezası nedir? e-Okul üzerine "k" yazılırsa ortalamaya nasıl bir etkisi olur? Kopya'nın puan düşürmesi "0" ile aynı mı?

Peki bu uzaklaştırma benim sınıfta kalmamı vesaire sebebiyet olur mu?

Peki bu uzaklaştırma benim sınıfta kalmamı vesaire sebebiyet olur mu?

Uzaklaştırma vs. devamsızlık falan sorununuz yoksa pek bir şey olmaz benim tavsiyem yakalayan hocanız ile görüşüp disiplin kuruluna vermemesi için konuşmak.

Uzaklaştırma vs. devamsızlık falan sorununuz yoksa pek bir şey olmaz benim tavsiyem yakalayan hocanız ile görüşüp disiplin kuruluna vermemesi için konuşmak.
Hoca'nın pek affedeceğini sanmıyorum öyle birisi değil.

Meslek liselerinde genelde insiyatifli oluyor hocalar ama gene de siz bilirsiniz huyunu.
Hoca ile görüşmek onun karşısın da yüzsüzlük gibi olacağını düşünüyorum. Bu yüzden de biraz utanıyorum ve konuşamıyorum.

Hoca ile görüşmek onun karşısın da yüzsüzlük gibi olacağını düşünüyorum. Bu yüzden de biraz utanıyorum ve konuşamıyorum.

Değil aslında bu hatanızı anlayıp hatanız için özür dilemek oluyor ve Hocanızın da sizi reddedeceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…