Kopyadan yakalandım

Başıma gelmişti 😁😁 yarın sınıfta alay konusu olursun orası kesin k girip girmemesi hocaya bağlı bana girmemişti. Ha toplantıda adın geçer bir kere ama.

Kağıt neredeydi ki o sırada? Hocanızda ne göz varmış :)
İnanın orasını ben bile anlamadım oturduğum sıraya bacağımın altına koydum ki gözükmüyordu, galiba orda şüphelendi bir süre takip edince ele verdim.
Başıma gelmişti 😁😁 yarın sınıfta alay konusu olursun orası kesin k girip girmemesi hocaya bağlı bana girmemişti. Ha toplantıda adın geçer bir kere ama.
En azından okul bitti son sınavdı bundan sonrada gitmem okula.

Neden dislike attığımı sorgulamak yerine neden kopya çektiğini düşünüp yazdığınız yorumu tekrardan okursanız öğrenmiş olursunuz diye düşünüyorum.
Ben de kopya çekmesinin hiç bir nedeni olmadığını, olsa bile çekmemesi gerektiğini ve bunun suç olduğunu söylüyorum, şimdi lafı gevelemek yerine soruma düzgün cevap verir misiniz?
@ztKK99 iyi siz gülmeye devam edin
Biraz atraksiyon yaşamak istedim. Sizce neden olabilir?
Ben neden olduğunu söyleyeyim, hoca aylar öncesinden söylemiş olmasına rağmen çalışmadığınız için olabilir mi? Pardon da diğer çalışan çocuklar s*lak mı?

Merhaba daha yeni matematik sınavında yakalandım. Kağıdı yeni açtım tam bakacakken hoca geldi kağıdı istedi kopya çekmeye çalıştığım kağıdı aldı, sınav kağıdını almadı. Sevdiğim bir hoca lakin kurallar konusunda ciddi birisi sizce kopya diye e-Okul'a geçer mi? Sınav kağıdını almadığı için bir şey olmaz diye düşünüyorum yani inşallah. Zaten sınavdan da maximum alacağım not 30 diye düşünüyorum.
Çekmeseydiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı