Korayspor güvenilir mi?

Ben de 20 senedir ayakkabıcıyım ve emin ol hepsi prim peşinde; aldıktan sonra bir sıkıntı çıkınca ürünlerinin arkasında durmuyorlar ve güvenilir bir işletme değil benim gözüm de. ( exxeselection çetin family de buna dahil )

amazonda satıcı. oradan alırsa 30 gun ıcınde iade hakkı tanınıyor. sitesinden almazdım sahssen

Amazon'da satıcı. Oradan alırsa 30 gun ıcınde iade hakkı tanınıyor. Sitesinden almazdım sahssen

Çok uzun mevzular var; sahibi içeri girmişti falan. Güvenmiyorum ürünlerine. ( Altıparmakta ki ikinci dükkanını daha yeni açmıştı o yıllar da, Puma'nın boxer modelleri vardı ve hepsi sahte çıkmıştı, 90'lı yıllardı.) Sen bilirsin yine de

Çok uzun mevzular var; sahibi içeri girmişti falan. Güvenmiyorum ürünlerine. ( Altıparmakta ki ikinci dükkanını daha yeni açmıştı o yıllar da, Puma'nın boxer modelleri vardı ve hepsi sahte çıkmıştı, 90'lı yıllardı.) Sen bilirsin yine de
siteyi hiç bilmiyorum. Amazonda gördüm. alacaksa oradan alması daha mantıklı geliyor bana

Ben daha önce Puma marka ayakkabı satın almıştım Korayspor'dan orijinal ve kullanmaya devam ediyorum şuanda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı