İlk günlerde normaldir. 1 Hafta kendi haline bırakın hayvanı hiç dokunmayın kafese ve çok sesli bir ortamda bulunmasın misafir odası gibi. Alışacaktır zamanla.Arkadaşlar, dün sultan papağanı aldım 6 aylık. Bugün onunla konuşurken yanlışlıkla kafesini azıcık hareket ettirdim hemen korktu. Kafesin tellerine tırmanmaya başladı ve sürekli bağırıyor. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar, dün sultan papağanı aldım 6 aylık. Bugün onunla konuşurken yanlışlıkla kafesini azıcık hareket ettirdim hemen korktu. Kafesin tellerine tırmanmaya başladı ve sürekli bağırıyor. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar, dün sultan papağanı aldım 6 aylık. Bugün onunla konuşurken yanlışlıkla kafesini azıcık hareket ettirdim hemen korktu. Kafesin tellerine tırmanmaya başladı ve sürekli bağırıyor. Ne yapmalıyım?
Hocam korkması normal alışma süreci bu zaten. Kafesinden çıkarınca kuşu, yemi ve suyunu değişirsiniz.Suyunu veya yemini değiştirmem gerekince ne olacak ondanda korkuyo
Mutlaka korkacak çok normal, elinle tutup almaya çalışmazsan çok ani hareketlerde bulunmazsan yavaş yavaş alışacak.Suyunu veya yemini değiştirmem gerekince ne olacak ondanda korkuyo
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.