Bunun daha çok annenin bilinçaltıyla alakası var bence dinen bi alakası olduğuna inanmıyorum. Annen dindarsa ki öyle olduğu bariz duruyor burdan bunları kafasında bağdaştırıp dert edindiğinden vb sebeplerle kabusunda görmüştür. Benim annem de mesela depremden falan çok korkar hep görüyor öyle şeyler normaldir.1.Kendi yaşadığımı anlatacağım ne kadar korkunç bilemem bir gece oturuyordum balkonun dibindeki bir odadaydım balkondan adım sesleri duymaya başladım başta önemsemedim galiba tam hatırlamıyorum ama devam edince annemi uyandırdım annem duymadı nedense sonra başka bir ses duydu sanırsam çamaşır makinesi sesi o dedi ve yatağa döndü bende rahat rahat oturdum ama daha sonra kardeşimde duydu ancak binamız eskiydi genleşme sesi bile olabilir.
2.Bunu da kendim yaşadım inanmayanlar çıkabilir ancak doğru okuldan döndüm bir keresinde yemeğimi yiyordum o zamanlar ve şimdi de acayip küfür ederim tavsiye ettiğimden değil bu günahtır, ahlaksızlıktır ve özenilecek bir şey de değildir işte annem bir şey anlatacağını söyledi bende okuldan bir şey zannettim ve korkayim mi? Diye sordum o da kork dedi evde uyurken gördüğü rüyamsı şeyi anlattı ama sadece ses olarak ben küfür ediyormuşum kardeşim anne korkuyorum diyormuş annemde geliyorum diyormuş ama gelemiyormuş kedilerimiz bir yandan ağlamaya benzer sesler çıkartıyorlarmış ve bir ses annemim kulağına söylemiş:
Oğlun böyle giderse sende bizim yanımıza geleceksin.
O arada anlamış küfürden olduğunu bunu anlattı bende korktum tabii tanıdık bir hocaya gidip sorduk daha sonra annemin Fatiha okumasını söyledi yatmadan önce.
Bu yazıya ithafen ben de bir video paylaşayım. 7 dk doya doya korkun videodaki hikayeyi anlayamayabilirsiniz yorumlara bakın orada açıklıyorlar ingilizce.Bunun daha çok annenin bilinçaltıyla alakası var bence dinen bi alakası olduğuna inanmıyorum. Annen dindarsa ki öyle olduğu bariz duruyor burdan bunları kafasında bağdaştırıp dert edindiğinden vb sebeplerle kabusunda görmüştür. Benim annem de mesela depremden falan çok korkar hep görüyor öyle şeyler normaldir.
Bunun daha çok annenin bilinçaltıyla alakası var bence dinen bir alakası olduğuna inanmıyorum. Annen dindarsa ki öyle olduğu bariz duruyor buradan bunları kafasında bağdaştırıp dert edindiğinden vb sebeplerle kabusunda görmüştür. Benim annem de mesela depremden falan çok korkar hep görüyor öyle şeyler normaldir.
Bilinçaltı olduğuna nerdeyse eminim cinlerin akıl ile oynamak gibi yetenekleri var mıdır bilemem. Olsa bile bizim yanımıza geleceksin gibi şeyler söylemez ölünce cine dönüşmeyeceksiniz ya sonuçta.Biz müslüman bir aileyiz imanın 6 şartına iman ettik kuranın içinde cinler geçer ve Müslüman olduğumuz için cinlere zaten inanmak zorundayız belki cinler yapmamıştır bilinçaltı olabilir yine de.
Biz Müslüman bir aileyiz imanın 6 şartına iman ettik kuranın içinde cinler geçer ve Müslüman olduğumuz için cinlere zaten inanmak zorundayız belki cinler yapmamıştır bilinçaltı olabilir yine de.
Şimdi cini bir köşeye bırakıp animasyona alayım sizi yavaştan. Korkacaksınızdır eminim ki. Hikayesine de bakmayı unutmayın yorumlarından.Cinler öyle bir şey yapmaz, bilinçaltı.
Şimdi cini bir köşeye bırakıp animasyona alayım sizi yavaştan. Korkacaksınızdır eminim ki. Hikayesine de bakmayı unutmayın yorumlarından.
Valla olabilir olmayabilir bilemeyeceğiz.Arkadaşın inancına hakaret olmasın diye, tam olarak cinler yok diyemedim aslında.