Korku-gerilim oyunlarını YouTube'da izlemeyi çok severim, oynama isteğim de var fakat ufak gerilimde çok tırsıyorum ve kalbim güm güm atıyor,nasıl bu gerilimimi azaltabilirim?
Hocam korku oyunu korku ve gerilim için oynanır zaten. Bence bu kadar kafaya takmanıza gerek yok, hiç korkmadan bitirmeye çalışsanız "korku" oyununun bir anlamı kalmaz zaten.
Usta ben yeni PC alınca ilk oyanayacağım oyun Outlast olacak dedim öylede oldu ama hala bitiremedim oyunu yüklüyom oynayamıyorum silıyorum fin tekrarlanıyor böyle hep.
Korku-gerilim oyunlarını YouTube'da izlemeyi çok severim, oynama isteğim de var fakat ufak gerilimde çok tırsıyorum ve kalbim güm güm atıyor,nasıl bu gerilimimi azaltabilirim?
Zaten korku oyunun amacı o. Korkarak oynamak oyundan alınan hazzı artırıyor bence. Örneğin bir tehditten korkup kaçtığında o panikle zihin kaçma güdüsüyle sana doğru kaçış yolunu bulduruyor hemen Korktuğun şeylerin gerçek olmadığını düşünmek korkuyu yenmende yardımcı olabilir.
Hocam korku oyunu korku ve gerilim için oynanır zaten. Bence bu kadar kafaya takmanıza gerek yok, hiç korkmadan bitirmeye çalışsanız "korku" oyununun bir anlamı kalmaz zaten.