Korku oyunları oynarken korku hissi nasıl yenilir?

O dolusuyla oluyor zaten daha da abartırsam komşuların şikayetçi olması an meselesi 🤣🤣

Usta ben yeni PC alınca ilk oyanayacağım oyun Outlast olacak dedim öylede oldu ama hala bitiremedim oyunu yüklüyom oynayamıyorum silıyorum fin tekrarlanıyor böyle hep.

Outlast'ı kesinlikle oynamalısın bitir. Benim de oynadığım ilk korku oyunu dediğim gibi korkuyu komple yok edemezsin ama fazla korktuğumda ne olacak en fazla deyip depar falan atıyorum. Öyle öyle alıştım.
 
Korku olmasaydı şuan teknoloji de olmazdı. Neslimiz devam etmezdi. Bu kadar kuvvetli bir duyguyu yok etmek imkansız. Azaltabilirsin.
Yöntemleri de bazı arkadaşlar tavsiye vermiş. Ben, Chris Walker'i yapay zeka olarak düşünmeye zorluyordum kendimi. Kovalıyor ya mesela, "Geldi yine Yapay Zeka" şeklinde konuşurdum. Azaldı korku ama hiçbir zaman yok edemedim. Ben de denedim bu arada yok etmeyi. Outlast Speedruncu'lardanım.

Özet: İnsan hayvanın yazılımında var. O kod satırını yok etmek için de Allah olmamız gerekir. Azaltmayı dene.
 
Ben Devour oynarken ilk başlarda bayağı korkuyordum tabii bölümlerinde etkisi büyük ama alıştıkça korkmama oluşuyor bilinç altında yine de gerilim dozu eksilip artıyor bunun çözümü yok diye düşünüyorum.
 
Recep ivedik tema müziği açıp oynayın aşırı rahatlatıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Korku oyunlarında çoğunlukla jump Scar'e var ve çok insan oyun dışında bile jump Scar'e şeylerden korkar. Bana oyunlarda daha çok yaratıkların tasarımınlarından dolayı korkutucu gelirler. The Evil Within'deki Laura gibi.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı