Ben de Alyx oynayamıyorum çünkü tripofobi mi ortaya çıkarıyor. Oynamak istiyorsan üstesinden geleceksin. Ben yapamıyorum çünkü 2 Dakika'ya kaşıntıdır, saçlar diklenmesidir her şey ortaya çıkıyor.
FNAF kalbimdesin. Oynarken gözümü kısarak oynardım. Outlast'ı kablosuz klavye ve mouse ile oynardım.
Fnafı hiç önermem. Outlast'i (DLC ve 2. oyun dahil) Zevkle eğlenerek oynadım ama fnaf ayrı be. fnaf değilde dead by daylight ya da friday the 13th game oynayabilirsiniz.
Fnaf 4'de kablosuz klavye+kulaklık ihtiyaç oluyor. o anlık zıplamayla etrafı dağıtabilirsin.
Eyvallah arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. İlk olarak kademeli bi şekilde bu korkumun üstüne gideceğim. Oynanış videoları izleyeceğim. Sonrasında çok fazla korku öğesi barındırmayan korku oyunlarını oynayacağım en sonda bana travma yaşatan dead space 2 oyununu oynayacağım.
Eyvallah arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. İlk olarak kademeli bi şekilde bu korkumun üstüne gideceğim. Oynanış videoları izleyeceğim. Sonrasında çok fazla korku öğesi barındırmayan korku oyunlarını oynayacağım en sonda bana travma yaşatan dead space 2 oyununu oynayacağım.