Korku oyunları oynayamıyorum

Ben de Alyx oynayamıyorum çünkü tripofobi mi ortaya çıkarıyor. Oynamak istiyorsan üstesinden geleceksin. Ben yapamıyorum çünkü 2 Dakika'ya kaşıntıdır, saçlar diklenmesidir her şey ortaya çıkıyor.

FNAF kalbimdesin. Oynarken gözümü kısarak oynardım. Outlast'ı kablosuz klavye ve mouse ile oynardım.

1589655764935.png

Alın hocam delikanlı gibi Ken giydirdim.
AdanalıÇılgınKen01 (güneşe sıkan).
Korku oyunu pişmanlıktır.

Korku öğeleri yoksa oynayabilirim hocam. :D

Bazı arkadaşlarım da youtube üzerinden oynanış videoları izlememi tavsiye etti. Sizce faydası olur mu?
Hocam ilk başta Ken sadece iç çamaşırları ile oluyor o biraz korkunç ama sonradan alışıyorsunuz. Evet bence de oynanış izleyebilirsiniz.

Fnafı hiç önermem. Outlast'i (DLC ve 2. oyun dahil) Zevkle eğlenerek oynadım ama fnaf ayrı be. fnaf değilde dead by daylight ya da friday the 13th game oynayabilirsiniz.
Fnaf 4'de kablosuz klavye+kulaklık ihtiyaç oluyor. o anlık zıplamayla etrafı dağıtabilirsin.

Korku öğeleri yoksa oynayabilirim hocam. :D

Bazı arkadaşlarım da youtube üzerinden oynanış videoları izlememi tavsiye etti. Sizce faydası olur mu?
Hocam bence online korku oyunları oynayabilirsiniz hem daha az korkunçlar hem zevkliler.

Eyvallah arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. İlk olarak kademeli bi şekilde bu korkumun üstüne gideceğim. Oynanış videoları izleyeceğim. Sonrasında çok fazla korku öğesi barındırmayan korku oyunlarını oynayacağım en sonda bana travma yaşatan dead space 2 oyununu oynayacağım.
Hocam bence online korku oyunları oynayabilirsiniz hem daha az korkunçlar hem zevkliler.
Hocam bir iki öneride bulunabilir misiniz?

Eyvallah arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. İlk olarak kademeli bi şekilde bu korkumun üstüne gideceğim. Oynanış videoları izleyeceğim. Sonrasında çok fazla korku öğesi barındırmayan korku oyunlarını oynayacağım en sonda bana travma yaşatan dead space 2 oyununu oynayacağım.

Hocam bir iki öneride bulunabilir misiniz?
Dead By Daylight olabilir ama arkadaşlarınızla girmeye çalışın korkmaktan çok güleceksiniz.

Dead By Daylight olabilir ama arkadaşlarınızla girmeye çalışın korkmaktan çok güleceksiniz.
Çok teşekkür ederim hocam. Ken giydirmeyi de co-op oynayabiliyor muyuz peki? :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı