AhmedSelim70 Femtopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #1 Korku oyunlarını çok seviyorum ama geceleri kokutuyor taktik verir misiniz?
BenEmgirr Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 360 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #2 Gündüz oynayın. Artı 0 Eksi
patlıcan567 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 1.407 Çözümler 4 18 Temmuz 2024 #3 AhmedSelim70 dedi: Korku oyunlarını çok seviyorum ama geceleri kokutuyor taktik verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eline çorap al bir şey oldu mu gözünü kapat. Artı 0 Eksi
AhmedSelim70 dedi: Korku oyunlarını çok seviyorum ama geceleri kokutuyor taktik verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eline çorap al bir şey oldu mu gözünü kapat.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 18 Temmuz 2024 #4 Korku oyunun ardından güzel bir su iç ve shitpost falan izle, ben öyle yapıyorum. Artı 0 Eksi
w1ndyy Centipat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #5 AhmedSelim70 dedi: Korku oyunlarını çok seviyorum ama geceleri kokutuyor taktik verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gördüğüme göre galiba sen küçük bir kardeşimizsin. Hangi tür oyun oynadığını söylersen yardımcı olabilirim. Ama tabikide gündüz oyna. w1ndyy dedi: Gördüğüme göre galiba sen küçük bir kardeşimizsin. Hangi tür oyun oynadığını söylersen yardımcı olabilirim. Ama tabikide gündüz oyna. Genişletmek için tıkla... Eğer çok seviyorsan phasmophobia gibi oyunlar oynayabilirsin geceleri. Artı 0 Eksi
AhmedSelim70 dedi: Korku oyunlarını çok seviyorum ama geceleri kokutuyor taktik verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gördüğüme göre galiba sen küçük bir kardeşimizsin. Hangi tür oyun oynadığını söylersen yardımcı olabilirim. Ama tabikide gündüz oyna. w1ndyy dedi: Gördüğüme göre galiba sen küçük bir kardeşimizsin. Hangi tür oyun oynadığını söylersen yardımcı olabilirim. Ama tabikide gündüz oyna. Genişletmek için tıkla... Eğer çok seviyorsan phasmophobia gibi oyunlar oynayabilirsin geceleri.
KS KS AhmedSelim70 Femtopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #6 w1ndyy dedi: Gördüğüme göre galiba sen küçük bir kardeşimizsin. Hangi tür oyun oynadığını söylersen yardımcı olabilirim. Ama tabii ki de gündüz oyna. Eğer çok seviyorsan Phasmophobia gibi oyunlar oynayabilirsin geceleri. Genişletmek için tıkla... FNAF Security Breach ile Backrooms oynuyorum Ama Poppy Playtime zaten gece uyutmuyor Artı 0 Eksi
w1ndyy dedi: Gördüğüme göre galiba sen küçük bir kardeşimizsin. Hangi tür oyun oynadığını söylersen yardımcı olabilirim. Ama tabii ki de gündüz oyna. Eğer çok seviyorsan Phasmophobia gibi oyunlar oynayabilirsin geceleri. Genişletmek için tıkla... FNAF Security Breach ile Backrooms oynuyorum Ama Poppy Playtime zaten gece uyutmuyor
FakirSincap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.561 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #7 Korku oyunlarında seni korkutmaya çalışan her şeyin sadece bir kod dizininden ibaret olduğunu hatırlayınca bütün büyü bozuluyor. Artı 0 Eksi
Korku oyunlarında seni korkutmaya çalışan her şeyin sadece bir kod dizininden ibaret olduğunu hatırlayınca bütün büyü bozuluyor.
KS KS AhmedSelim70 Femtopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #8 Sağ olun Artı 0 Eksi
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 19 Temmuz 2024 #9 patlıcan567 dedi: Eline çorap al bir şey oldu mu gözünü kapat. Genişletmek için tıkla... Jumpscare yediyse kapatması ne işine yarayacak onu da açıklarsan sevinirim. Artı 0 Eksi
patlıcan567 dedi: Eline çorap al bir şey oldu mu gözünü kapat. Genişletmek için tıkla... Jumpscare yediyse kapatması ne işine yarayacak onu da açıklarsan sevinirim.
eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 19 Temmuz 2024 #10 FakirSincap dedi: Korku oyunlarında seni korkutmaya çalışan her şeyin sadece bir kod dizininden ibaret olduğunu hatırlayınca bütün büyü bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Sadece kod değil, grafikler de var işin içinde. Artı 0 Eksi
FakirSincap dedi: Korku oyunlarında seni korkutmaya çalışan her şeyin sadece bir kod dizininden ibaret olduğunu hatırlayınca bütün büyü bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Sadece kod değil, grafikler de var işin içinde.