Korku oyunu önerisi

novexx

Decapat
Daha fazla  
Piyasada bilindik birçok korku oyunu var, ama aralarından iyisini seçmek zor. Bu yüzden de cidden böyle insanı tabiri caizse ters çevirecek takla attıracak bir korku oyunu arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum, fiyat konusunda bir sorunum yok.

Son düzenleme:
Silent Hill 2, Dead Space. Silent Hill 2 oynadığım en iyi korku oyunudur. Genel olarak atmosferi ile öne çıkan rahatsız edici bir oyun. Hiçbir oyun takla attırmaz, anca gerebilir. Silent Hill çok iyi geriyor. Dead Space de daha çok korku. Ek olarak aynı seriden Silent Hill f var, biraz daha seriden farklı bir oyun. Arkadaşım Silent Hill 2'den daha korkunç olduğunu söylüyordu. Ben daha deneyimlemedim. Fakat onu da öneririm.

Village ve RE4 remake iyidir. Silent Hill 2 Remake iyidir. Silent Hill f henüz daha oynamadım. Arkadaş Dead Space demiş evet korku ama zor ve insanı sinirini bozuyor. Benim favorilerimden alien ısolatıon tavsiyemdir.

Piyasada bilindik birçok korku oyunu var, ama aralarından iyisini seçmek zor. Bu yüzden de cidden böyle insanı tabiri caizse ters çevirecek takla attıracak bir korku oyunu arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum, fiyat konusunda bir sorunum yok.
Outlast müzikleri falan olsun çok gerici ama bir süre sonra pek korkutmuyor 2. cisi şu binada geçen rüya kısımları harbi gerdi beni bu arada sırf korku için oynuyorsanız 2.'yi tavsiye ederim ama 1 her zaman benim için yeri ayrıdır.

Village ve RE4 remake iyidir. Silent Hill 2 Remake iyidir. Silent Hill f henüz daha oynamadım. Arkadaş Dead Space demiş evet korku ama zor ve insanı sinirini bozuyor. Benim favorilerimden alien ısolatıon tavsiyemdir.

Dead Space neden zor geldi sana bilemiyorum, bence normaldi. Villagenin hakikaten korkunç bölümleri var, fakat genel olarak korku demem ona. RE4 remakein ise alakası bile yok bence. Saf aksiyon olmuş o oyun.

Grafik çok önemli değilse Cry of Fear öneririm. Silent Hill 2 daha çok psikolojik ama korkuttuğu yerler var. Amnesia: Dark Descent yine öneririm.
Bana her defasında dışarı çıkıp otu havayı koklayıp her defasında şükrettiren bir oyundur Cry of fear, oyunun atmosfer o kadar karanlık ve kaotikki insan ister istemez bi hava alası geliyor dışarı çıkıp.
Çimenden uzak arkadaşlara tavsiye ederim bu oyunu.

Outlast müzikleri falan olsun çok gerici ama bir süre sonra pek korkutmuyor 2. cisi şu binada geçen rüya kısımları harbi gerdi beni bu arada sırf korku için oynuyorsanız 2.'yi tavsiye ederim ama 1 her zaman benim için yeri ayrıdır.
Outlast'i tam bitirmedim ama baya bir denemiştim eskiden. Evet dediğiniz gibi, ilk başta biraz gerse de sonra alışınca normal geliyor. 2'yi denemedim. Deneyeceğim.

Outlast'i tam bitirmedim ama baya bir denemiştim eskiden. Evet dediğiniz gibi, ilk başta biraz gerse de sonra alışınca normal geliyor. 2'yi denemedim. Deneyeceğim.
İlk oynayışımda aşırı korkup ilerleyemiyordum ama iş sonradan kovalamacaya binince insan alışıyor, ama işte ani jumpscare'ları o muazzam yürek hoplatan müziklerle birleşince 2. 3. Oynayışında bile korkutuyor adamı 😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı