Korku oyunu olarak ilk ne alınmalı?

Outlast, Outlast: Whistleblower DLC'si, Outlast 2, Devour bu 4'ünü alacağım. Toplam 25.27 tutuyor, korku oyunu oynamadım. Önceden bunlarla başlanır mı?

Ben kendimizi savunamadığımız sadece kaçtığımız oyunları pek sevmiyorum fakat tercih meselesi hoşunuza gidiyorsa oynanabilir.

Outlast, Outlast: Whistleblower DLC'si, Outlast 2, Devour bu 4'ünü alacağım. Toplam 25.27 tutuyor, korku oyunu oynamadım. Önceden bunlarla başlanır mı?
Bir kaç arkadaşın varsa Inside the Backrooms al çok keyifli oluyor

İfadeler: sko
Devour güzel bir korku örneği değil. Arkadaşlarla co-op bir şekilde korku elementleriyle eğlenmek için oynanacak bir oyun. Eğer amacınız sizi gerecek, güzel hikâyeye sahip oyunlar oynamaksa Resident Evil serisini oynayın. Outlast serisini zamanında severek oynasam da şu an ne kadar basit bir korku oyun serisi olduğunu görebiliyorum.

İfadeler: sko

Teşekkürler hocam.

alien isolation
outlast oyunları
p.t bide yeni çıkmış bende oynayacağım
five night at freddys serisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…