Korku oyunum için öneri

Tebrik ederim

Rica ederim. Beğendiyseniz ne mutlu bana
Outlast'ı bilirsiniz. Ondaki hikayeye benzer yaparsanız iyi olur. Mesela oyunun sonunda "Walrider" adlı hayalet (sizin oyununuzdaki kadının ruhuna benzer.) ana karakterin içine giriyor. Ve de bildiğimiz son. Adamı öldürüyorlar. Buna benzer bir şey olursa iyi olur. Ama bildiğimiz son olmasın. Yani ölmesin. Ayrıca bunu yapan bir tane şirket olsun. (Outlast serisindeki Murkoff şirketi gibi.) Mesela kadını borcunu ödemediği için veya şirketin sahibinin eski eşi olduğu ve sonunda da ona ihanet ettiğini o yüzden de öldürüldüğünü ekleyin. Böyle daha güzel olur.

Hikaye veya oyuna eklememi istediğiniz bir şey var mı hocalarım?
Hani notta şey diyor ya bir evden bahsediyor orada bir harita ile farklı bir eve gelip ormandaki yaratığı yok etmek için garip bir aygıt olabilir. Bu elmas tarzı bir şey olursa iyi olur (yaratığı buraya hapis ederiz.). Özellikle oyuna Almanca İspanyolca Türkçe İngilizce ve Fransızca eklenirse herkes oynar. Oyunun steamde en fazla 20 TL olacaginj düşünüyorum. 2. Oyun çıkar bu oyunda da öldürdüğümuz ormandaki yaratık onu hapis ettiğimiz kristaldan -turistin kristali kırması sonucunda- kaçar ve daha güçlenir.

Kadının hikayesi aslında güzel. Anlatmak istememiştim ama anlatabilirim de. Normalde sonda günlükte de yazacak zaten.

Kadın kocası ve bir tane oğlu eski evde yaşıyorlar. Tabi o zamanlar eski değil. Kadın oğlunu kilise de ders alması için gönderiyor. Normal köylerden uzak olduğu için çocuk ormanın içinden geçiyor. Ve bir gün eve gelmiyor. Annesi, babası ve köylü halk çocuğu arıyor ama bulamıyor. Sonra kadınla kocasının ilişkileri yavaştan kötüye gidiyor ve sonunda ikisi de ayrılıyor. Kadın halen çocuğu aramaya devam ediyor. En sonunda Wendigo diye bir şey duyuyor ve Wendigo ile ilgili çalışmalar yapıyor. Zaten eski evin önündeki Wendigo'yu uzaklaştıran kolyeyi de o Kadın yaptı. Yavaştan kafayı yemeye başlıyıp kara büyü gibi şeylere bulaşıyor. En sonunda kendini ayin ile öldürüyor. Kadın ölüyor ama Ruh'u bu dünyada kalıyor. Ana eve dayanan Ruh'da bu. En sonunda Ruh'u tamamen öldürmek için zaten kadını yakıyoruz.
Dediklerinizi dikkate alacağım. Fiyatı dediğiniz gibi olacak. (15-20 tl)

Bence farklı olsun böyle olsun. Karakterin asla ölmemesini ben de tavsiye ederim çünkü devam oyunları da yapabilirsiniz.

Ekleme yapmak için öneriler:

Ayrıca şimdi aklıma geldi. In to the Dead 2 oyununda zombilerle savaşıyoruz. (Büyük ihtimalle paket alınarak yapılıyor.) Böyle arkadaş falan buluyoruz. Hayvan olsun, insan olsun buluyoruz ve onlarla birlikte zombileri biçip bölümü tamamlıyoruz. Benim demek istediğim oyuna böyle bir kaç tane (bir tane de olur fark etmez.) arkadaş koyun. Onlarla tanışıp bu Wendigo hakkında veya bu köye ne olduğu hakkında konuşun ve size de yardım etsin.

Metro serisi vardır. Mesela Metro serisinde de böyle bir yere girdiğimiz zaman hikaye falan değişebiliyor. O ana karakter kadının hikayesini okuduğu zaman gizli bir kapı açılsın. (hayalette onu takip etsin.) Hayalet takip ettiği için o gizli kapının eşiğinde durduğu anda karakteri içeri itsin ve oradan da kaçış yolu arasın. Üstteki paragrafta verdiğim arkadaş falan işte burada devreye girsin. Bu olanların hepsini görsün ve ana karaktere yardım etsin. Eğer bu olanları hayvan görürse köyden birini bulup buraya getirsin. Ve buradan çıkmasına yardım etsin.

Ana karakter oradan kurtulduktan sonra Outlast 2'deki gibi herkes böyle birbirine saldırsın. Veya köyün yabancısı oldukları için ona başka türlü baksınlar. Ama sonunda köyü kurtardığı için de ona çok minnettar kaldıklarını, çok teşekkür ettiklerini söylesinler.

(Bu kısım herhangi bir oyunda görülmemiştir.) Oyunun sonlarına doğru Wendigo tekrar bize saldırsın. Ve bizde onu yaralayalım. Sonra onu gizlice takip ettikten sonra bir anne/baba olduğunu görelim. Ve ona yardım edelim.

Tamamdır. Dikkate alacağım

Arkadaşlar. Wendigoyu yaptım. Örnek bir fotoğraf aşağıya bırakıyorum. Biz ormanın içindeyken felan bizi böyle ağacın arkasından izleyecek. Feneri tuttuğumuzda ise kaçacak. Fikirlerinizi bekliyorum. (Tam ekran yaparsanız daha güzel gözükür.)

Güzel gözüküyor. Benim bir sorum var. Mesela Blender'da karakteri tasarlayıp o karakteri Unity'de tasarladığımız oyunda kullanabilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…